Δ. Ακτίου-Βόνιτσας: Ισχύουν τα 8μηνα;

Δεν ισχύουν τα 8μηνα τελικά στον δήμο Ακτίου Βόνιτσας, κάτι που όπως φαίνεται ο ΑΣΕΠ δεν το γνωρίζει ακόμη.

εργασίαΠριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν οι θέσεις εργασίας στους δήμους της χώρας. Ωστόσο, παρατηρήθηκε κάτι άξιο αναφοράς σχετικά με αυτή την ανακοίνωση στον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας. Πιο συγκεκριμένα, στον δήμο Ακτίου Βόνιτσας προκηρύχθηκαν τρεις (3) θέσεις Βρεφονηπιοκόμων ΤΕ από τον ΑΣΕΠ, χωρίς όμως να έχει εκδοθεί η συγκεκριμένη ανακοίνωση από τον αρμόδιο φορέα. Καταγγελίες που έγιναν από ενδιαφερόμενους πολίτες για αυτές τις θέσεις στο agrinioreport.com, ανέφεραν ότι επικοινώνησαν τόσο με τον δήμο Ακτίου Βόνιτσας όσο και με τον ΑΣΕΠ και περιέπεσαν σε ασυμφωνίες.

Αρχικά, πολίτης τόνισε ότι κάλεσε τους υπεύθυνους στον δήμο Ακτίου Βόνιτσας και τον ενημέρωσαν ότι η έκδοση των θέσεων δεν θα πραγματοποιηθεί εν τέλει γιατί δεν προλαβαίνουν μέχρι τις 27 Απριλίου που είναι και η καταληκτική ημερομηνία! Σε ερώτηση του πολίτη πως και αν θα καλυφθούν αυτές οι θέσεις, του απάντησαν ότι θα πάρουν εποχικούς υπαλλήλους ανά 2 με 3 μήνες. Τώρα από που και πως θα προσληφθούν αυτοί, παραμένει άγνωστο!

Κατόπιν, μη ικανοποιημένος από την απάντηση, ο πολίτης κάλεσε στον ΑΣΕΠ, όπου ούτε εκεί γνώριζαν ότι τελικά δε θα βγει η προκήρυξη των θέσεων από μέρους του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας! Μάλιστα ο υπάλληλος ευχαρίστησε τον συγκεκριμένο πολίτη που τον ενημέρωσε για την τελική απόφαση του φορέα της Βόνιτσας! Ωστόσο, ο υπάλληλος του ΑΣΕΠ ανέφερε πως είναι δυνατόν να καταργηθούν αυτές οι θέσεις τελικά, ενώ είπε επίσης πως σταδιακά θα αφαιρεθούν και από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη όπως φαίνεται κι από την φωτό.

12Πλέον άγνωστο παραμένει τι μέλλει γενέσθαι με τις συγκεκριμένες θέσεις και που αποσκοπεί όλο αυτό το οποίο έχει συμβεί με τις θέσεις αυτές χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν ισχύουν ή όχι. Πιθανώς να μην ενημερώθηκαν έγκαιρα στον ΑΣΕΠ για την απόφαση του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν οι ίδιοι οι πολίτες που εναγωνιούν και ευελπιστούν να αλλάξουν τις ζωές τους ή να πάρουν μια ανάσα έστω και μέσα από συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.