Δ. Αγρινίου: Παρεμβάσεις καθαρισμού σε Δοκίμι και Παλαιό Νοσοκομείο(φωτό-βίντεο)

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε πολλά σημεία του Δήμου Αγρινίου από την Δ/νση Καθαριότητας και Πρασίνου μετά τις έντονες βροχοπτώσεις του προηγούμενου διαστήματος-Χθες αρμόδιο συνεργείο βρέθηκε στο Δοκίμι και σήμερα στον χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου.

Επιτακτική η ανάγκη αποψίλωσης και του γενικότερου καθαρισμού σε πολλά σημεία και Δ.Ε του Δήμου Αγρινίου μας είπαν και οι κάτοικοι των περιοχών, ζητώντας πιο εντατικούς καθαρισμούς σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Χθες αρμόδιο συνεργείο του Δήμου βρέθηκε στο Δοκίμι και προχώρησε στον  καθαρισμό της εισόδου του χωριού παράπλευρα των σιδηροδρομικών γραμμών και όπου αλλού έχριζε καθαρισμού.

Σήμερα το πρωί συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αγρινίου προχώρησαν, σε εργασίες καθαρισμού και περιποίησης του αύλειου χώρου του παλιού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Επικεφαλής των συνεργείων ήταν ο Αντιδήμαρχος  Ανδρέας  Καλαμπαλίκης ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την Διοίκηση του Νοσοκομείου παρενέβη με τα συνεργεία που διαθέτει προκειμένου να καθαριστεί και να ευπρεπιστεί ο χώρος.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας  κλαδέψαμε τα δένδρα και φροντίσαμε για την αποκομιδή των κλαδιών και την περιποίηση του προαύλιου».