Δύο μακροχρόνια από το Μουντιάλ

Μετράμε… ώρες για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η δράση της Παρασκευής (18/11) δεν προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε με μακροχρόνια προγνωστικά μουντιάλ!

Πιο συγκεκριμένα, με τις προβλέψεις μας για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τη διοργάνωση, αλλά και το ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ!

Πολλές οι ομάδες που θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέρμα, μία μόνο θα τα καταφέρει! Η επιλογή μας στη συγκεκριμένη αγορά, είναι ξεκάθαρη: Η Βραζιλία! Η Σελεσάο ψάχνει την επιστροφή στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά μετά από το 2002. Το ρόστερ της είναι γεμάτο ποιότητα, διαθέτει το βάθος και την εμπειρία που απαιτούνται για ένα τουρνουά λίγων ημερών. Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν ως πρώτο φαβορί για το τρόπαιο τους Βραζιλιάνους και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πολλούς λόγους για να διαφωνήσουμε μαζί τους. Βραζιλία για κατάκτηση, λοιπόν, σε απόδοση 5.00.

Για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, δε θα πάμε μακριά, θα μείνουμε στη χώρα του καφέ. Ο Νεϊμάρ αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της Βραζιλίας, η οποία πιστεύουμε, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου. Θα δώσει, δηλαδή, τα περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλη ομάδα, μαζί με την άλλη φιναλίστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διανύει την καλύτερη, ίσως, φάση της καριέρας του, είναι πιο ώριμος από ποτέ και έχει το εύκολο γκολ. Στην “κούρσα” για το χρυσό παπούτσι, τον βοηθά το γεγονός ότι αποτελεί τον εκτελεστή των κόρνερ για την ομάδα του. Τον βρίσκουμε σε απόδοση 15.00 για πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης και θα προσθέσουμε την επιλογή αυτή στο δελτίο μας.

Δείτε όλα τα Μακροχρόνια Στοιχήματα Μουντιαλ στο Betarades.gr!

Please follow and like us: