Δράση καθαρισμού Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας μήκους 5χλμ Σαργιάδας-Φραγκόσκαλα(φωτό)

Όταν οι νέοι λαμβάνουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και τις πραγματοποιούν με τον καλύτερο τρόπο, σημαίνει πως το μέλλον του τόπου τους μόνο ευοίωνο  και ελπιδοφόρο μπορεί να είναι.

Ο λόγος για την εθελοντική δράση καθαρισμού του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας, του δρόμου μήκους 5χλμ Σαργιάδας- Φραγκόσκαλα που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία μαζεύοντας 17 σακούλες απορριμάτων και δίνοντας ένα μάθημα πολιτισμού και ποιότητα ζωής σε όλους.

O πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας Κων/νος Βραχωρίτης μιλώντας στο agrinioreport.com τόνισε πως «Η προστασία του περιβάλλοντος και η καθαριότητα είναι δείγμα πολιτισμού του κάθε  πολίτη και όλων μας συλλογικά ως κοινωνία. Με τη σημερινή μας δράση  θέλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους ότι η καθαριότητα όλων των δημόσιων χώρων μας αφορά όλους γιατί προσδιορίζει το επίπεδο πολιτισμού μιας περιοχής και των ανθρώπων του και ο σεβασμός  στο περιβάλλον είναι σεβασμός στην ίδια μας την ύπαρξη, την ίδια μας τη ζωή.

Η δράση των μελών του Συλλόγου αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες Κυριακές  με άλλους καθαρισμούς σε σημεία που χρήζουν την παρέμβαση του.