Δράσεις του 1oυ Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Την Κυριακή 9 Ιουνίου οι πρόσκοποι Αγρινίου μαζί με το Φορέα Διαχείρισης της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου Ακαρνανικών Ορέων πραγματοποίησαν μία κοινή δράση για την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος που κάθε χρόνο τιμάτε στις 5 Ιούνη.

Βρέθηκαν στάδιο του Αγρινίου και όλα τα τμήματα Λυκόπουλα Πρόσκοποι Ανιχνευτές αλλά και γονείς των παιδιών μαζί με τους βαθμοφόρους τους έπαιξαν παιχνίδια αλλά και ενημερώθηκαν για την πανίδα του τόπου μας τους υγροβιότοπους της πατρίδας μας και τις πρώτες βοήθειες για τα άγρια ζώα και πτηνά που είναι υπό εξαφάνιση.

Η συνέχεια της δράσης μας περιελάμβανε ομαδικά αθλήματα μεταξύ γονέων και παιδιών .

Η εμπειρία όμορφη , οι γνώσεις υπέροχες , μας έδωσαν το ερέθισμα ώστε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με τον φορέα στο σύντομο μέλλον .

Ευχαριστούμε την Μάλβινα Καρανίκα και την Ιωάννα Καραγεώργου από το Φορέα για τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράστηκαν μαζί μας ..

Κλείνοντας για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος οι ανιχνευτές μας ετοίμασαν ένα βίντεο και προτείνουν σε όλους τους υποψήφιους των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ανεξάρτητα αν βγήκαν ή όχι να οργανώσουν τους πολίτες της γειτονιάς τους να καθαρίσουν και να ομορφύνουν τη γειτονιά τους , που θα το βρείτε στο facebbok στη  σελίδα μας

1η Κοινότητα προσκόπων Αγρινίου .

Γιατί το περιβάλλον είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας και καλό είναι να ξεκινήσουμε από τη γειτονιά μας .

Please follow and like us: