Διπλό φονικό στην Αλβανία αποκάλυψε κύκλωμα εμπορίας βρεφών στη Θεσσαλονίκη

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δολοφονήθηκαν δύο αδερφές στην Αλβανία. Οι συγγενείς τους καταγγέλλουν ότι ο άντρας που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους.

Μια υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Αλβανίας, στην πρωτεύουσα της οποίας, τα Τίρανα, δύο αδερφές δολοφονήθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τον δράστη του εγκλήματος αυτού βαραίνει πληθώρα σοβαρών αδικημάτων και επί ελληνικού εδάφους. Συγκεκριμένα, οι συγγενείς των θυμάτων καταγγέλλουν ότι ο άντρας που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ.

Η αδελφή των θυμάτων ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνε εγκύους και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους». Πρόσθεσε πως έχουν πωληθεί τουλάχιστον δέκα μωρά.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δολοφόνος δεν ήρθε στην Ελλάδα μόνο με τα δύο θύματα αυτά αλλά και με τη σύζυγό του, η οποία φέρεται να συναίνεσε στην «πώληση» και δικούς τους μωρού.

Ανάλογη καταγγελία κατέθεσε και ο αδερφός των θυμάτων, λέγοντας πως τα μωρά παίρνονταν από το μαιευτήριο με τη βοήθεια δικηγόρου.

Σημειώνεται πως ο δράστης των αποτρόπαιων εγκλημάτων μπήκε με καλάζνικοφ στο διαμέρισμα μίας εκ των αδελφών, όπου σκότωσε και τις δύο, έχοντας υποψιαστεί πως θα έλυναν τη σιωπή τους για όσα δεινά έχουν βιώσει κοντά του εδώ και πολλά χρόνια.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

 

 ieidiseis.gr
Please follow and like us: