Διανομή τροφίμων από τον Ι.Ε. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου

Την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου διένειμε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, 210 καρότσια με τρόφιμα σε ισάριθμες οικογένειες, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς του Ναού για την ανακούφιση οικογενειών του Αγρινίου.

06

Τα καρότσια προσέφερε η Alpha Bank, της οποίας κλιμάκιο από Αθήνα, Πάτρα και Αγρίνιο επισκέφθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2015 τα συσσίτια στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας Αγρινίου, όπου και παρέδωσε τα καρότσια. Κάθε καρότσι περιείχε βασικά είδη διατροφής για όλη την οικογένεια (ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, ελιές, λάδι, κομπόστα, μερέντα, κακάο, μπισκότα). Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Bank καθώς και όλα τα μέλη του κλιμακίου για την προσφορά αυτή.

08Η διανομή των καροτσιών έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας Αγρινίου, στις οικογένειες που καθημερινώς λαμβάνουν τα συσσίτια της Ευαγγελιστρίας Αγρινίου καθώς και σε οικογένειες με τα χαμηλότερα εισοδήματα, των οποίων τα παιδιά φοιτούν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

07Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όλους τους ιδιώτες, τις επιχειρήσεις και τους φορείς που συνεισφέρουν στις δράσεις του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου και να ευχηθούμε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. Είθε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ο οποίος «επτώχευσε ων πλούσιος» για να κάνει το πτωχευμένο πλάσμα του και πάλι πλούσιο κατά χάρη Θεού, να αναστήσει και την πτωχευμένη από αξίες και ιδανικά πατρίδα μας από τον πνευματικό λήθαργο, στον οποίο ευρίσκεται και να την οδηγήσει στο αληθινό φως με πυξίδα την Ελληνορθόδοξη παράδοσή μας.

05

04

01

02

03

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.