Δημόσιος υπάλληλος έπαιρνε μισθό 4.900 ευρώ για να κάθεται σπίτι του 12 χρόνια

Τα τελευταία 12 χρόνια, κάθεται στο σπίτι του και στον τραπεζικό λογαριασμό του μπαίνουν 4.900 ευρώ κάθε μήνα – Αποφάσισε όμως να κάνει μήνυση στους εργοδότες του.treno_14.8_708Κι όμως, αυτό το απίστευτο σκάνδαλο έγινε στη Γαλλία, με πρωταγωνιστή έναν δημόσιο υπάλληλο. Ο Σαρλς Σιμόν από το 2003 παίρνει 4.900 ευρώ το μήνα, ενώ λάμβανε κάποια μπόνους της τάξεως των 600 ευρώ, για να μην εργάζεται και να κάθεται στο σπίτι του.

Τώρα, ο Σιμόν κατηγορεί για το φιάσκο τον SNFC- την κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων- και είναι αποφασισμένος να στείλει τους εργοδότες του στο δικαστήριο. Σύμφωνα με το τμήμα ειδήσεων pronews.gr, αυτό το κάνει γιατί βαρέθηκε να περιμένει να τον τοποθετήσουν σε μία νέα θέση και κατηγορεί τους εργοδότες του ότι κατέστρεψαν την καριέρα του όταν τον έβαλαν στον «πάγο».

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Γάλλος δημόσιος υπάλληλος, προσελήφθη από θυγατρική του SNFC το 2000. «Επειτα από τρία χρόνια κανονικής δουλειάς, ανακάλυψα μία απάτη σχετικά με πλαστά τιμολόγια που έφταναν τα 20 εκατομμύρια το χρόνο», λέει ο ίδιος. Αφού ενημέρωσε τις αρχές, οι εργοδότες του τον έστειλαν σπίτι του μέχρι να τον τοποθετήσουν σε άλλη θέση, όπως του είπαν.

Παρότι από τότε πέρασαν 12 χρόνια, ο Σιμόν εξακολουθεί να λαμβάνει κανονικά το μισθό του, όπως δήλωσε στο περιοδικό Le Point.

Τελικά το δημόσιο δεν είναι άρρωστο μόνο στην Ελλάδα, απλά εδώ . . . δεν παίρνει γιατρειά !!

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.