Δείτε που θα μετακινηθούν οι Λαϊκές αγορές της Τρίτης και του Σαββάτου-Σχεδιάγραμμα(φωτό-βίντεο)

Διεξήχθη χθες στις 11:00 το πρωί η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου στο κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος για τις αρχικές συζητήσεις και λήψεις αποφάσεων των παρακάτω:

Έτσι λοιπόν για την μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς της Τρίτης :

Δεν φεύγει από την οδό Κρυστάλη, επεκτείνεται-μεταφέρεται λίγο παραπάνω σε σημείο που δεν έχει πολλές κατοικίες, υπάρχει το έδαφος για δραστηριοποίηση των παραγωγών και συγκεκριμένα θα μεταφερθεί επί των οδών 3ης Σεπτεμβρίου έως Δασκαλοπούλου.

Μετακίνηση Λαϊκής του Σαββάτου:

Θα μεταβεί στην οδό Σεφέρη οικ. τετρ. 3/59 και ορίζεται από την οδό Παλιούρα έως την οδό μεταξύ των οικ. τετραγώνων 3/59-3/68. Δεν βρίσκεται πολύ μακριά από το αρχικό σημείο που προυπήρχε. Τώρα πλέον προβλέπετε να βρίσκεται σε μια ευθεία, χωρίς να δημιουργεί κυκλοφοριακά προβλήματα σε χρήση τριών οδών όπως ήταν μέχρι τώρα.

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση τονίστηκε πως σκοπός όλης αυτής της διαδικασίας είναι η αποσυμφόρηση των επιβεβαρυμένων παρακείμενων οδών, η καλύτερη και σωστότερη λειτουργία των λαϊκών αγορών και φυσικά η μεγαλύτερη συμμετοχή των εμπόρων σε αυτές.

Θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση για 20 ημέρες, θα διατυπωθούν όλες οι γνώμες και θα εξετασθεί περαιτέρω το θέμα όπως ορίζει η νόμιμη διαδικασία στο Δημοτικό Συμβούλιο.