Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Εκδήλωση και προώθηση ενημερωτικού υλικού για την ενδοοικογενειακή βία

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και το Κέντρο Κοινότητας του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, καθώς και τα ανησυχητικά, αυξανόμενα κρούσματα περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας σε όλο τον κόσμο, ενημερώνουν το κοινό, ότι   την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 μ.μ. στο χώρο του Σ. Δ. Ε., θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ομιλία στους ενήλικους μαθητές, από τον ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας, κο Λιάγκα Σπυρίδων  με θέμα: «Η αγάπη δεν πονάει».

Επιπλέον  στις 25 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα ενημερώσουν τους υπαλλήλους των Καταστημάτων και των Επιχειρήσεων, στο Κέντρο της Ι.Π. Μεσολογγίου,  διανέμοντας έντυπο – ενημερωτικό υλικό το οποίο απέστειλε  το ΚΕ.Θ.Ι. (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) και η Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, τα οποία η διοίκηση και τα μέλη του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν.

Επίσης ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, κος Μπαλαμπάνης Δημήτριος ευχαριστεί  την Δ/ντρια του Σ.Δ.Ε. κα Γριβοπούλου Αγγελική για την άμεση ανταπόκρισή της  στην υλοποίηση της δράσης,  συμμετέχοντας στον κοινό στόχο μας που είναι η ευαισθητοποίηση, η πρόληψη και η  κινητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών, στην καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

 

Please follow and like us: