Γ. Παπαναστασίου: “Δεν έχω ξαναζήσει τόσο νοσηρό κλίμα σε εκλογές-Το Αγρίνιο και οι Αγρινιώτες ούτε χειραγωγούνται, ούτε εκβιάζονται”(πλούσιο φωτορεπορτάζ-βίντεο)

Το αδιαχώριστο επικράτησε σήμερα το βράδυ κατά την τέλεση του Αγιασμού των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Αγρίνιο Νέα Αρχή-Τόπος Να Ζεις, του Γιώργου Παπαναστασίου.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος  Παπαναστασίου και νυν υποψήφιος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου καλωσόρισε όλους αρχικά στο εκλογικό κέντρο το οποίο όπως τόνισε: “θα είναι η βάση για όλες τις συναντήσεις και τις περιοδείες για τον προεκλογικό μας αγώνα αλλά και το σημείο όπου την Κυριακή το βράδυ στις 8 Οκτωβρίου θα πανηγυρίσουμε”. Μίλησε σε όλους με λόγια μέσα από την καρδιά του, μέσα από την ψυχή του όπως ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά, χωρίς χειρόγραφα και κείμενα.

Εμείς δεν κάνουμε φιέστες, αγιασμό κάνουμε αλλά γέμισε ο πεζόδρομος μέχρι την πλατεία γιατί αυτή είναι η δύναμή μας, εσείς όλοι είστε η δύναμή μας.

Δεν έχω ξαναζήσει τόσο νοσηρό κλίμα σε εκλογές 25 χρόνια που είμαι στην αυτοδιοίκηση. Κάποιοι προσπαθούν να τα δείξουν όλα γκρίζα και μαύρα, και δεν είναι.

Θέλουν λέει αλλαγή στο Αγρίνιο. Μα η αλλαγή έγινε το 2014 και κάθε μέρα αλλάζει το Αγρίνιο.

Το ξέρουν όλοι, όσοι το επισκέπτονται σε αραιά διαστήματα, οι ετεροδημότες μας, φίλοι μας που έρχονται λένε ότι αυτό το Αγρίνιο αλλάζει κάθε μέρα. Γιατί κάποιοι δεν το βλέπουν; Γιατί; Γιατί απλά το μόνο που θέλουν είναι να ρίξουν αυτή τη Δημοτική Αρχή, δεν έχουν κανένα όραμα.

Είναι ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων δυνάμεων με μοναδικό στόχο να ρίξουν αυτή τη δημοτική Αρχή. Άλλος για προσωπικούς λόγους, άλλος για πολιτικούς λόγους και κάποιοι άλλοι για οικονομικούς.

Το Αγρίνιο και οι Αγρινιώτες όπως είχα πει και στην τελευταία μου ομιλία μου το 2019, ούτε χειραγωγούνται, ούτε εκβιάζονται. Είναι απέναντί μας γιατί δεν μπορούν να μας ακουμπήσουν.

Ο αγώνας ο δικός μας ήταν είναι και θα είναι έντιμος. Το Αγρίνιο πάει μπροστά. Το πάμε μέρα με την μέρα μπροστά. Μην επιτρέψετε να σταματήσει αυτή η πορεία προς τα εμπρός. Το Αγρίνιο και οι Αγρινιώτες ούτε χειραγωγούνται, ούτε εκβιάζονταιτόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο :

Φωτό-ρεπορτάζ-βίντεο: Δήμητρα-Μαρία Νταγιάντα

Please follow and like us: