Γιώργος Βαρεμένος: Να μην κλείσει το δεύτερο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Αγρίνιο!

Ένα από τα δύο καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στο Αγρίνιο οδηγείται σε κλείσιμο. Πρόκειται για εκείνο στην Εθνικής Αντιστάσεως (Καρπενησίου), το οποίο τυγχάνει να βρίσκεται κοντά στην περιμετρική Αγρίνιου και πάνω στον οδικό άξονα προς το Θέρμο και την ορεινή Ναυπακτία και μέρος της Ευρυτανίας.

 

Στο σημείο αυτό, η πρόσβαση και το πάρκινγκ είναι προσιτά στους κατοίκους των ως άνω περιοχών και όχι μόνο. Αν κλείσει και αυτό το κατάστημα, θα μείνει μόνο το κεντρικό, το οποίο ήδη φυτοζωεί από έλλειψη προσωπικού και με ένα προβληματικό ΑΤΜ, του οποίου η αντικατάσταση έχει ζητηθεί εδώ και δύο χρόνια, χωρίς αποτέλεσμα. Αν για ραντεβού στο κεντρικό κατάστημα χρειάζονται σήμερα 45 ημέρες, στην περίπτωση που μείνει το μοναδικό στην πόλη θα φθάσουμε στις 65 ημέρες και βάλε.

Όσοι σχεδιάζουν το κλείσιμο καταστημάτων από τα γραφεία τους στην Αθήνα, δεν φαίνεται να παίρνουν υπ’ όψη την ταλαιπωρία των πελατών στο κεντρικό κατάστημα, που πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια της αγανάκτησης. Μάλλον τους έχουν γραμμένους στα παλιά τους παπούτσια, με το εξής σκεπτικό: αφού τα ίδια συμβαίνουν σε όλες τις τράπεζες, πού θα πάνε οι πελάτες;

Ως πότε όμως;

Please follow and like us: