Γιορτάζουμε στην πόλη μας με «Παραμύθι από Ζάχαρη» και με περισσότερες από 100 εκδηλώσεις(φωτό-βίντεο)

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα το πρωί στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αγρινίου όπου παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόγραμμα για φέτος από τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τίτλο «Παραμύθι από Ζάχαρη».

Αρχικά ο δήμαρχος Αγρινίου κ.Παπαναστασίου μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που δόθηκε ώστε στολιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε περισσότερα σημεία η πόλη του Αγρινίου και την χαρά των πολιτών που λαμβάνει καθημερινά. Τόνισε την σημασία που έχει η εορταστική ατμόσφαιρα να φτάνει σε όλα τα σημεία του Δήμου και γι αυτό φρόντισαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι την προμήθεια Χριστουγεννιάτικων δέντρων, τον στολισμό με τα αρμόδια συνεργεία και την οργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων με κορύφωση την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης στις 12 Δεκεμβρίου και την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 26 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων τοποθετήθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Μ.Παπαγεωργίου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις νέες εκδηλώσεις που ενσωματώθηκαν στο «Παραμύθι από Ζάχαρη», με δωρεάν είσοδο σε κινηματογραφικές παραστάσεις κ.τ.λ., ξεπερνώντας όλοι τους εαυτούς τους σε μια προσπάθεια η πόλη να αλλάξει όψη και οι πολίτες να νοιώσουν παιδιά μαζί με τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Για τον στολισμό, την μάχη με τον χρόνο και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν μίλησε ο κ. Γρίβας νιώθοντας ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, για την προσπάθεια που δόθηκε ώστε κάθε σημείο του Δήμου να έχει το δέντρο του και το πνεύμα των Χριστουγέννων να μεταφέρεται σε κάθε γωνιά με προτεραιότητα την καθαριότητα τόνισε ο κ. Γκούντας και τέλος για το τον πρώτο Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό αγώνα «1st Agrinio Night Run & kids Santa Run” όπου συμμετέχουν οι, Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, Σύλλογος δρομέων Υγείας Αγρινίου, Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου και ο ΠΑΣ Ιωνικός 1980. μίλησε ο κ.Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, αθλητές και μη, κάθε ηλικίας με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση και στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο δύσκολο και ταυτόχρονα σημαντικό έργο της.

Ακολουθούν αναλυτικά οι τοποθετήσεις και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

programma

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019

 

Please follow and like us: