Για “επιτακτικούς λόγους δημόσιας υγείας”;;; Ελάτε τώρα! 

Για επιτακτικούς λόγους ιδιωτικού συμφέροντος, λέγεται αυτό. Για επιτακτικούς λόγους καταπάτησης της λογικής και της επιστήμης. Ας μη κρυβόμαστε… για επιτακτικούς λόγους  κατάργησης της δωρεάν Παιδείας. 

Και εμβολιασμός και 50 ευρώ το pcr? Γιατί; Δεν είναι αποτελεσματικό το εμβόλιο; Δεν είναι αρκετό που υποτάχθηκε ο φοιτητής;

Ή μήπως δεν επιτρέπεται πλέον στους φοιτητές να έχουν δική τους άποψη και να παραμείνουν ανεμβολιαστοι;
Αυθαίρετα, παράνομα και αντισυνταγματικά οι Πρυτάνεις συνεχίζουν το έργο άλωσης της επιστήμης.
Σας κοινοποιώ τρεις ανακοινώσεις πανεπιστημιακών νοσοκομείων όπου συνεχίζουν να ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ οι ανεμβολίαστοι φοιτητές:
 : ” Οι φοιτητές οι οποίοι σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα θα πραγματοποιήσουν την Κλινική τους άσκηση στη Β΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Π.Γ.Ν.”ΑΤΤΙΚΟΝ” τη Δευτέρα 13.2.23, θα πρέπει να βρίσκονται στις 9:00 στη Γραμματεία της Κλινικής (1ος όροφος Π.Γ.Ν. “ΑΤΤΙΚΟΝ”) έχοντας απαραίτητα πιστοποιητικό εμβολιασμού και αρνητικό μοριακό έλεγχο με τη μέθοδο PCR test εντός 72 ωρών” .
” Η Κανονική εξέταση των φοιτητών στο μάθημα της “ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ”, για τη Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10/02/2023 στις 11:00 με ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ……… Οι φοιτητές που δεν έχουν εμβολιαστεί και όσοι δεν προσκομίσουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, δεν θα γίνονται δεκτοί από την Κλινική.”
“Εκ της Β΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής  του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνονται τα εξής: ….. 2)Θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά έλεγχος ταυτοπροσωπίας των φοιτητών με παράλληλη επίδειξη:
• είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 9 της υπ΄αριθμ.Δ1α/Γ/οικ.81558/30.12.2021 Κοινής Υπουργικής Απόφασης,
• είτε πιστοποιητικό νόσησης σύμφωνα με την παρ.3 του άρθρου 9 της υπ΄αρθμ.Δ1α/ΓΠ.οικ.81558/30.12.2021 Κοινής Υπουργικής Απόφασης”  (σ.σ. ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΥΑ!!!)
Πηγή: Ανεμβολιαστος φοιτητής Ιατρικής.
Αίσχος και ντροπή η κάθε επιβολή.

Υγειονομικοι κατά της Υποχρεωτικότητας/ygeionomikoi.gram@gmail.com

Please follow and like us: