Γιατί ψηφίζουμε μαζικά το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝIKH!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μίρκας

Οικονομολόγος

ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού

Eίμαστε προ των πυλών των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου. Είναι επιτακτική ανάγκη ως ψηφοφόροι να επιλέξουμε ένα κίνημα πραγματικής αλλαγής που θα θέσει, με τις προτάσεις του, τις βάσεις για την αναγέννηση της χώρας μας και την ύπαρξη κοινωνικής δικαιοσύνης.

Η επιλογή κομμάτων που εμφορούνται από παλαιοκομματικές αντιλήψεις και αποτελούνται από στελέχη  που είναι επαγγελματίες πολιτικοί με κύριο γνώμονά τους την εξυπηρέτηση του ατομικού συμφέροντος θα σημάνει οπισθοδρόμηση, μη επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, περαιτέρω βύθιση του βιοτικού επιπέδου μας και ένα διαρκές αδιέξοδο! Γι’ αυτό επιλέγουμε το  Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝIKH με επικεφαλή τον πατριώτη κα χριστιανό ορθόδοξο κ. Δημήτρη Νατσιό που κατέχει τις ιδιότητες του δασκάλου, θεολόγου και αρθρογράφου.

Η ΝIKH απαρτίζεται από άτομα που εμφορούνται  από τις αξίες και τα ιδανικά του ελληνισμού και της ορθοδοξίας! Τα στελέχη της είναι αγνοί πατριώτες με ανιδιοτέλεια στις πολιτικές τους δραστηριότητες! Διέπονται από πατριωτικά και ανθρωπιστικά  φρονήματα και κύριο μέλημά τους  είναι πως θα βελτιωθεί η ελληνική κοινωνία ώστε να υπάρξει η αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους!

Για όποιους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το  κίνημα ας ανατρέξουν στο σύνδεσμο (https://nikh.gr/)  Ας δώσουμε αξία στην ψήφο μας τιμώντας τους..