Γερμανός βρέθηκε ζωντανός 18 έτη μετά τον υποτιθέμενο θάνατό του

Εδώ και δεκαετίες, η ιδέα της “απόδρασης στην Ελβετία” αποτελεί ένα πολυχρησιμοποιημένο τροπάριο τόσο στην ιστορία όσο και στον κινηματογράφο.

Ωστόσο, ένα άτομο πήγε πρόσφατα την ιδέα στα άκρα: η ελβετική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ένας Γερμανός πολίτης, που θεωρούνταν νεκρός εδώ και 18 χρόνια, είναι πράγματι ζωντανός και ζει στο καντόνι Schwyz.

Άνδρας από τη Γερμανία αγνοούνταν από το 2004

Σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα 20 Minuten, η σύζυγος του άνδρα είχε αρχικά δηλώσει την εξαφάνισή του πριν από 18 χρόνια.

Το ζευγάρι είχε πρόσφατα μεταναστεύσει στην Ισπανία και είχε ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση πώλησης αυτοκινήτων, αλλά τα προβλήματα άρχισαν όταν ο άνδρας δήλωσε ότι έπρεπε να επιστρέψει στο Μόναχο για ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Κάποια στιγμή αργότερα, ο άνδρας δηλώθηκε ως αγνοούμενος.

Μετά από εκτεταμένη έρευνα της γερμανικής αστυνομίας, η οποία την οδήγησε σε απόσταση 100 μέτρων από τα ελβετικά σύνορα στην Konstanz, οι αρχές διέκοψαν την έρευνα.

Εκείνη την εποχή, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δήλωσαν ότι τα στοιχεία τους υποδηλώνουν αυτοκτονία ή βίαιο έγκλημα και ότι, ως εκ τούτου, υπέθεσαν ότι ο άνδρας είναι νεκρός.

Ο Γερμανός δεν έχει καμία πρόθεση να επανενωθεί με την οικογένειά του

Σε κάτι που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως ανατροπή της μοίρας, η αστυνομία στο καντόνι Schwyz έπεσε πάνω σε έναν κάτοχο ελβετικής άδειας παραμονής που ταίριαζε με το όνομα και την ταυτότητα του αγνοούμενου Γερμανού.

Άμεσα συγκροτήθηκε μια ειδική ομάδα “ανεξιχνίαστης υπόθεσης ” σε συνεργασία με τη γερμανική και την ισπανική αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστεί το πρόσωπο αυτό.

Τώρα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας του ελβετικού καντονιού, έχουν εντοπίσει τον άνθρωπό τους.

Αποδεικνύεται ότι ο άνδρας ζει και εργάζεται στην Ελβετία από τότε που εξαφανίστηκε και ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επανενωθεί με την οικογένειά του.

Παρά τη χρήση αστυνομικών πόρων για την ανεύρεση του ατόμου, ο Γερμανός επίτροπος που είναι υπεύθυνος για την έρευνα δήλωσε στο 20 Minuten ότι “αν κάποιος αφήσει πίσω του την παλιά του ζωή, αυτό δεν μας αφορά, είναι κάτι προσωπικό και δεν κάνουμε ερωτήσεις”, οπότε ήταν ελεύθερος να φύγει.

Το μόνο που ζήτησε ο άνδρας είναι να ενημερώσει η αστυνομία τη σύζυγό του ότι δεν είναι, στην πραγματικότητα, νεκρός.

 

grland.info

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: