Γερμανία: Πέθανε 38χρονος γόνος εκατομμυριούχου στη Ζυρίχη

Η οικογένειά του δεν ήταν γνωστή μόνο στο Μόναχο λόγω της συμμετοχής της στη Leifheit AG: Τώρα ο Philipp Schuler-Voith πέθανε στην Ελβετία.

Ο Philipp Schuler-Voith βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Ζυρίχη σε ηλικία μόλις 38 ετών. Η εισαγγελία της Ζυρίχης επιβεβαίωσε το γεγονός.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η οικογένεια κατείχε μετοχές της Leifheit AG, καθώς και πολλών άλλων εταιρειών.

Η οικογένεια είναι μία από τις πλουσιότερες οικογένειες της Γερμανίας και βρέθηκε στο στόχαστρο φορολογικών ελεγκτών στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία το 2010.

Η αστυνομία και η εισαγγελία διεξάγουν έρευνα μετά από θάνατο

Δεν είναι ακόμη σαφές πώς πέθανε ο 38χρονος. “Όπως συνηθίζεται σε τέτοιους θανάτους, η εισαγγελία ερευνά τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του άνδρα μαζί με την αστυνομία”, δηλώνει η εισαγγελία της Ζυρίχης.

Οι αρχές δεν δίνουν περαιτέρω πληροφορίες για την υπόθεση λόγω της συνεχιζόμενης έρευνας και των προσωπικών δικαιωμάτων.

Η οικογένεια δεν μπορούσε να επικοινωνήσει για σχόλια.

 

grland.info

 

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: