-->

«Γειά σας κυρία Κατερίνα και καλό δρόμο» . . .

Η πιο όμορφη συνάντηση, η πιο αναπάντεχη και η πιο ειλικρινής.

Εκεί που υπάρχουν παιδιά τα πρωτόκολλα σταματούν.

Αυτό συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι όταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αγρινίου και περιτριγυρίστηκε από μικρούς μαθητές και μαθήτριες του 5ου Δημοτικού Σχολείου.

Ευδιάθετη άρχισε να συνομιλεί μαζί τους για αρκετά λεπτά και στην συνέχεια οδηγήθηκε στο προεδρικό όχημα.

Μια μαθήτρια η Βάλια(με την μπλούζα Metallica), είχε πληροφορηθεί έγκαιρα το όνομα της προέδρου και θέλησε λοιπόν να την χαιρετίσει με τον δικό της , μοναδικό, απλό, αληθινό τρόπο, χωρίς τύπους και πρωτόκολλα. Έτσι λοιπόν αναφώνησε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας:

«Γειά σας κυρία Κατερίνα και καλό δρόμο».

Φυσικά και η κα Κ. Σακελλαροπούλου χαιρέτησε εγκάρδια και με πλατύ χαμόγελο. Γιατί για την μικρή Βάλια ήταν η κα Κατερίνα . . . Απλά και όμορφα. Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν άλλωστε;!!

Αυτή η συνάντηση όπως και οι μαθητές με τις σημαίες καθώς και όλοι όσοι φορούσαν παραδοσιακές φορεσιές σήμερα κατά μήκος του περάσματός της στους δρόμους της πόλης, θα μείνουν πιστεύουμε στο μυαλό της ως μια όμορφη και ειλικρινείς εικόνα μια επαρχιακής πόλης της οποίας πλέον είναι επίτιμη δημότης.

«Γειά σας κυρία Κατερίνα και καλό δρόμο» …. και αυτός ο δρόμος να σας ξαναφέρει από δώ … πριν φύγει για φοιτήτρια η Βάλια !!!

Please follow and like us: