Γάτος υιοθετήθηκε από δημοτικό της Σμύρνης και κάνει μάθημα μαζί με τα παιδιά (φωτό)

Γνωρίστε τον 34ο μαθητής της Τρίτης τάξης ενός δημοτικού σχολείου στη Σμύρνη ο οποίος δεν είναι άνθρωπος, αλλά γάτος με το όνομα Τόμπι.

Ο πορτοκαλής γάτος που κάνει συντροφιά στους μαθητές.

Αυτός είναι ο Τόμπι. Ένας πορτοκαλί κεραμιδόγατος που παλαιότερα σύχναζε σε αλάνες, ταράτσες και δρομάκια.

Λέμε παλαιότερα, γιατί εδώ και λίγο καιρό υιοθετήθηκε από 33 μαθητές και παρακολουθεί από γεωγραφία, μέχρι μαθηματικά και γλώσσα, γουργουρίζοντας πάνω στα βιβλία. Η ιστορία έχει ως εξής.

Tόμπι εμφανίστηκε μια μέρα ξαφνικά στο προαύλιο δημοτικού σχολείου στο Bayrakli της Σμύρνης.

Σε αντίθεση με άλλες γάτες που γυρόφερναν, ο Τόμπι ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τα παιδιά τα οποία του έδειχναν μεγάλη αδυναμία.

 

Μία μέρα, ο πορτοκαλί γατούλης εμφανίστηκε μέσα στην αίθουσα της Τρίτης τάξης του δημοτικού κάνοντας πατουσάκια στα τετράδια και αράζοντας πάνω στα θρανία των μαθητών, η ψυχολογία των οποίων, ανέβηκε σημαντικά στο μάθημα.

Πολύ σύντομα ο Τόμπι έγινε ο 34ος μαθητής με τα παιδιά να φτάνουν νωρίς στο σχολείο, να τον φροντίζουν και να έχουν αναλάβει ευθύνες, τις οποίες έφερναν εις πέρας.

Η δασκάλα είχε φροντίσει να εμβολιαστεί ο γάτος και τα μαθήματα πλέον στην αίθουσα είχα πάρει άλλη τροπή.

Μέχρι τη στιγμή που οι γονείς ενός παιδιού παραπονέθηκαν στη διεύθυνση για τυχόν αλλεργίες που μπορεί να εμφανίσει κάποιο παιδί και ζήτησαν να φύγει από την τάξη ο Τόμπι.

Πράγμα που έγινε. Ο γατόυλης μεταφέρθηκε σε νέο σπίτι, αλλά όπως διαβάζουμε στο talcmag, δεν ήταν καθόλου ευτυχισμένος. Ούτε όμως και οι μαθητές, το κέφι των οποίων εξαφανίστηκε κάνοντας το μάθημα ξανά βαρετό. Τα παιδιά του έστελναν γράμματα και ζωγραφιές και ζητούσαν να επιστρέψει πάλι στην αίθουσα.

Για καλή τύχη όλων η δασκάλα της τάξης αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία του Τόμπι. Οι γονείς του παιδιού που ζήτησαν να φύγει ο γατούλης, διαβάζοντας την τρυφερή ιστορία, μετάνιωσαν και αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Τόμπι.

Με τις διαβεβαιώσεις γιατρού ότι δεν κινδυνεύει κάποιο παιδί, η πορτοκαλί μασκότ της τρίτης τάξης του δημοτικού σχολείου Σμύρνης, επέστρεψε στην αίθουσα και τους 33 φίλους του.

petkeepers.gr

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: