Βραβεύτηκαν Άλβες – Στεφανάκος

Οι δύο MVP των τελευταίων αγωνιστικών βραβεύτηκαν χθες στο Πολυκατάστημα PRAKTIKA, που είναι χορηγός του Παναιτωλικού.

mvpas-640x360Η κ. Εύη Χολέβα απένειμε το βραβείο στον Αντρέ Άλβες που αναδείχτηκε μετά από σχετική ψηφοφορία  κορυφαίος στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη (22η αγωνιστική) και ο κ. Νίκος Χολέβας στον Μανώλη Στεφανάκο που αναδείχτηκε κορυφαίος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (23η αγωνιστική).

Ο Αντρέ Άλβες στις δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και πήρα αυτό το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Νιώθω πολύ καλά και ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό. Συνεισέφεραν όλα τα παιδιά και όλοι μαζί θέλουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο σε όλους όσοι με βοήθησαν, αλλά πάνω απ’ όλους στην οικογένειά μου».

Ο Μανώλης Στεφανάκος κέρδισε για πρώτη φορά το βραβείο και δήλωσε: «Αυτό το βραβείο θα ήταν ότι καλύτερο αν συνδυάζονταν με θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο. Είμαι ικανοποιημένος από την προσωπική μου απόδοση και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που με αγαπούν. Για εμάς τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα και δεν θεωρούμε ότι έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Κυνηγάμε το όνειρο της εισόδου στην πεντάδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με πολύ δουλειά, συγκέντρωση και ταπεινότητα, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Ο κ. Νίκος Χολέβας, που είχε ετοιμάσει για τους δύο ποδοσφαιριστές και δώρα από το Πολυκατάστημα PRAKTIKA, είπε: «Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα και ευχαριστώ τη διοίκηση του Παναιτωλικού για την τιμή που κάνει στην εταιρία PRAKTIKA, με τις σημερινές βραβεύσεις. Η ομάδα με την πορεία που κάνει δεν ευχαριστεί μόνο το Αγρίνιο, αλλά μιλάει όλη η Ελλάδα για τον φετινό Παναιτωλικό. Για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση εδώ και χρόνια, που αποδίδει καρπούς. Ο στόχος της Ευρώπης δεν είναι εύκολος, αλλά ο Παναιτωλικός είναι στο σωστό δρόμο. Πιστεύουμε και ευχόμαστε να τον πετύχει».

panetolikos.gr

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.