/>

Βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στον Άγιο Κωνσταντίνο

Βλάβη φαίνεται πως υπέστη νωρίτερα σήμερα το πρωί ένας κεντρικός αγωγός ύδρευσης στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.

Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου

Ύστερα από επικοινωνία που είχε το agrinioreport.com με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΑ κ. Μίμη Σκορδόπουλο, ενημερώθηκε ότι υπήρξε απορηγμάτωση στον κεντρικό αγωγό της περιοχής με αποτέλεσμα να υπάρξει και διακοπή υδροδότησης για λίγο σε κάποιες περιοχές. Ο αγωγός αυτός βρίσκεται στο ύψος του Πολυκλαδικού Σχολείου Αγρινίου και, σύμφωνα με τον κ. Σκορδόπουλο, υπολογίζεται ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί σε λιγότερο από δυο ώρες από τώρα καθώς συνεργεία της ΔΕΥΑΑ εργάζονται εντατικά από το πρωί για την καλύτερη δυνατή αποκατάστασή του.

«Κατόπιν θα αρχίσει να αποκαθίσταται σταδιακά και η ισορροπία στο δίκτυο. Η εν λόγω βλάβη ήταν σοβαρή ωστόσο ήταν άμεση η επέμβαση των συνεργείων. Συνεπώς, λόγω της γενικότερης κατάστασης η τροφοδότηση σε ορισμένα σημεία γινόταν από την δεξαμενή μέχρι να μειωθεί η στάθμη της ενώ άλλα πάλι δεν είχαν νερό για λίγη ώρα» συμπλήρωσε ο κ. Σκορδόπουλος.

Να σημειωθεί ότι η πλήρης αποκατάσταση της υδροδότησης θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 4:00 σήμερα το μεσημέρι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

EmailEmail
PrintPrint