Αυτοκίνητο κρεμάστηκε στον αέρα σε γεφύρι στη Δημητσάνα-Από θαύμα σώθηκαν οι επιβάτες

Την τύχη με το μέρος τους φαίνεται πως είχαν δύο επιβάτες οχήματος που ενεπλάκη σε σοκαριστικό τροχαίο το απόγευμα του Σαββάτου στη Γορτυνία.

thebest.gr

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε ένα γεφύρι με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί κρεμασμένο στον αέρα.

Ο οδηγός γλίτωσε τα χειρότερα καθώς φορούσε τη ζώνη ασφαλείας και τον συγκράτησε και δεν έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr όλα δείχνουν ότι το ατύχημα προκλήθηκε λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ανάρτησε και τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, με την γλίτσα που υπάρχει πάντα σ αυτό το σημείο, λόγω της υγρασίας που ποτέ δεν στεγνώνει και της μπάρας που λείπει… Ευτυχώς τα παιδιά είχαν άγιο σήμερα… (Είναι το γεφύρι μετά την Καρκαλού προς Δημητσάνα)». Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική που απεγκλώβισε τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε και το όχημα πριν πέσει στον γκρεμό.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας έγραψε τα εξής: «Ήμουν και εγώ σήμερα εκεί… σ’ αυτό το σημείο που έγινε το συμβάν…ήταν τρομερό.. στεκόταν στο γκρεμό… Μπράβο στο κόσμο που βοήθησε…που δέσανε με ιμάντες το αμάξι να το κρατάνε… μέχρι να έρθει η βοήθεια …που δίναμε κουράγιο στους ανθρώπους που ήταν μέσα. Γιατί είχαν φοβηθεί… Τι να πω… ήμουν νια και γέρασα μ’ αυτό το γεφύρι. Περνούσα με τον πατέρα μου και μου λέγε άντε το φτιάξουν…να το φέρουν σε μια ευθεία…αλλά δυστυχώς τίποτα… Ο Αη Γιώργης που είναι εκεί…έχει βοηθήσει να μην χαθούν άνθρωποι… Ελπίζουμε να γίνει κάτι».

Το σημείο του δρόμου που σημειώθηκε το τροχαίο είναι αρκετά ολισθηρό εξαιτίας υγρασίας, ενώ επάνω στη μικρή γέφυρα υπάρχει στροφή.

newsbomb.gr

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.