/>

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες σε Μάνδρα-Μαγούλα-Νέα Πέραμο

14 οι νεκροί από την θεομηνία στη Δυτική Αττική, τρεις οι τραυματίες μέχρι τώρα και πολλοί οι αγνοούμενοι.

keraki-anammeno1

Βιβλική καταστροφή σε Μάνδρα-Μαγούλα-Νέα Πέραμο με 40 συνεργεία και πάνω από 125 πυροσβέστες να επιχειρούν σε απεγκλωβισμούς, μεταφορά τραυματισμένων, ανάσυρση νεκρών και κάθε μορφής βοήθεια σε κάθε σημείο.

Νεότερη ενημέρωση 13:04 : Ο αριθμός των νεκρών δυστυχώς αυξάνεται συνεχώς. Μέχρι τώρα ο τραγικός απολογισμός είναι επτά οι νεκροί, τρείς οι τραυματίες μέχρι τώρα και πολλοί οι αγνοούμενοι.

Νεότερη ενημέρωση 12:39 : Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από την Π.Υ Αττικής ο αριθμός των νεκρών από την φονική κακοκαιρία σε Μάνδρα-Μαγούλα-Νέα Πέραμο ανέρχεται μέχρι στιγμής στους πέντε με τους αγνοούμενους να αριθμούνται στους τέσσερις. Οι νεκροί είναι τρεις άνδρες και δύο γυναίκες. Νεότερη ενημέρωση 11:53 :Ένας 65χρονος ακόμη άνδρας έχασε την ζωή του στην αυλή του σπιτιού του από τις καταστροφικές πλημμύρες. Έτσι ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον στους τρεις.

Νεότερη ενημέρωση:Ένας 85χρονος άνδρας εγκλωβίστηκε στο σπίτι του στην οδό Αγαμένονος και βρέθηκε δυστυχώς νεκρός.

Τραγωδία σημειώθηκε στη Μάνδρα καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τη σφοδρή κακοκαιρία που εκδηλώθηκε στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Την είδηση επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και μία τραυματισμένη γυναίκα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 75-80 ετών που εντοπίστηκε νεκρή στην οδό Κοροπούλη.

 

 

Αρχική ενημέρωση από newsbeast.gr

EmailEmail
PrintPrint