Αυξάνεται η «μαύρη λίστα»: 18χρονος στην Αίγινα, 30χρονος στη Σάμο, 84χρονος στο Π. Φάληρο

Άλλοι τρεις θάνατοι σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στις ακτές της πατρίδας μας. Ένας 18χρονος υποβρύχιος αλιέας στην Αίγινα, ένας 30χρονος στην Σάμο κι ένας 84χρονος στο Παλαιό Φάληρο τα επόμενα θύματα των ξαφνικών και ανεξήγητων θανάτων στις θάλασσες της πατρίδας μας.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του λιμενικού σώματος:

– Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Αίγινας, για ύπαρξη ερυθρής σημαδούρας χωρίς παρουσία κινητικότητας, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικών ακτών ν. Αίγινας. Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με επιβαίνων επαγγελματία δύτη, καθώς και το Α/Κ σκάφος “ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ” Σ.Σ. 64. Ο ανωτέρω δύτης εντόπισε και ανέσυρε από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή, μια σορό, η οποία μεταφέρθηκε με το περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., στον λιμένα Αίγινας, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Πρόκειται για 18χρονο ημεδαπό υποβρύχιο αλιέα. Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

– Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καρλοβασίου, για την ύπαρξη σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Ισίδωρου ν. Σάμου. Ο εν λόγω άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας 30 ετών περίπου και ύψους 1.75μ. περίπου, ήταν ενδεδυμένος με μπλε πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Η σορός αφού ανασύρθηκε από πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκε στον λιμένα Καρλοβασίου και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Από το Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

– Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας Μπάτη Παλαιού Φαλήρου Αττικής, 84χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω αρχικά, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Ενημερώθηκε, επίσης, βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Θήρας, από τον ναυτικό πράκτορα του Κ/Ζ “NORWEGIAN ESCAPE” σημαίας Μπαχάμες, ότι 47χρονος αλλοδαπός μέλος πληρώματος, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Ο ανωτέρω μετεπιβιβάστηκε στο Ε/Γ-Τ/Ρ “ΥΠΑΠΑΝΤΗ” Ν.Θ. 48 και μεταφέρθηκε στον λιμένα Αθηνιού ν. Θήρας. Στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα σε ιδιωτική κλινική, για την παροχή περαιτέρω ιατρικής περίθαλψης, ενώ ακολούθως το Κ/Ζ πλοίο απέπλευσε με προορισμό τον λιμένα Πειραιά.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, επίσης, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΚΥΜΟΘΟΗ” Ν. Ραφήνας 73, 68χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Τέλος, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-51χρονης, από τον λιμένα ν. Πάτμου στον λιμένα ν. Λέρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-29χρονης, από τον λιμένα Γαυρίου ν. ‘Ανδρου στον λιμένα Ραφήνας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

flogasport.gr

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: