Ασφαλτόστρωση από Καραμανέικα προς Χούνη

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνει η χώρα τον τελευταίο καιρό, συνεχίζουν και πραγματοποιούνται έργα οδοποιίας και αποκατάστασης ζημιών.

αΟλοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου από Καραμανέικα προς το χωριό Χούνη, ένας δρόμος που παιδεύει εδώ και καιρό τόσο τους οδηγούς όσο και τους κατοίκους των γύρω χωριών από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών και των κακοτεχνιών. Πλέον το σημείο από Καραμανέικα έως Χούνη έχει ασφαλτοστρωθεί και ο δρόμος έχει αποκατασταθεί πλήρως, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το agrinioreport.com.

βΗ διέλευση των οχηματων γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή τη στιγμή ενώ οι μετακινήσεις των κατοίκων, όπως είναι φυσικό, έχουν γίνει πολύ πιο εύκολες. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο δρόμος, που τους καλοκαιρινούς μήνες θα είναι λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης, να διατηρηθεί και για τους επόμενους δηλαδή κατά τη χειμερινή περίοδο χωρίς να δημιουργούνται πάλι τεράστια προβλήματα και χωρίς να κόβεται στα δυο η συγκεκριμένη περιοχή.

g

Τα σχόλια είναι κλειστά.