Αστακός: Γιατί παντού ο . . . Έρωτας περνά πρώτα από το στομάχι (φωτό)

Παραμονή που Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και φέτος οι ερωτευμένοι θα περάσουν τελείως διαφορετικά από ότι τις προηγούμενες χρονιές την μέρα αυτή.

Σημασία όμως έχει να είσαι κοντά ακόμη και με την σκέψη με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει για να εκφράζει το άλλο σου μισό, αν δεν μπορείς να τον έχεις δίπλα σου.

Αυτό που επιτρέπεται και μπορεί άνετα να μας διευκολύνει σε αυτές τις περιοριστικές ημέρες είναι το ντελίβερι.

Σκεφτήκατε αλήθεια να στείλετε μια πίτσα σε σχήμα καρδιάς ή μια κρέπα σοκολάτα στον/στην δικό/η σας αγαπημένο/η ;;;

Αν όχι, το σκέφτηκε κάποιος για σας και μάλιστα στον Αστακό.

Ο Άγγελος Κονιδάρης ιδιοκτήτης του fast food «PEPPITO» θέλησε να δώσει ένα ξεχωριστό σχήμα αγάπης στις γεύσεις του και έτσι να εορταστεί όσο μπορεί πιο ερωτικά και γευστικά η αυριανή ημέρα από όλους στην περιοχή που μπορεί να τους εξυπηρετήσει το εν λόγω κατάστημα εστίασης.

«Δύσκολοι καιροί…πράγματι, όμως πρέπει να παλεύουμε, να αγαπάμε και τώρα παρά ποτέ πρέπει να δείχνουμε με κάθε τρόπο τα συναισθήματά μας σε όσους συνεχίζουν να αγγίζουν τις καρδιές μας και την ζωή μας. Έτσι και εμείς σκεφθήκαμε να φέρουμε πιο κοντά με γεύσεις τους ανθρώπους και σχήματα. Είμαστε εδώ στον αγώνα καθημερινά με σεβασμό στον καταναλωτή σε εορταστικές και μη μέρες πάντα με την ίδια όρεξη. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους για αύριο με αγάπη πάντα στην ζωή μας» μας τόνισε ο Άγγελος κατά την επικοινωνία μας.

Please follow and like us: