-->

Απών το Αγρίνιο-Παρών μερίδα φοιτητών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην απόφαση του Πανεπιστημίου Πατρών(φωτό-βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα λίγο μετά τις 18:30 μερίδα φοιτητών του Τμήματος  Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο ζητώντας την επανίδρυση του τμήματός τους.

Ο πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου του Τμήματος  Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών Ιωάννης Γούλας δήλωσε στο agrinioreport.com τόσο για το συγκεκριμένο θέμα, όσο και για το Νοσοκομείο Αγρινίου καθώς και για την απεργιακή κινητοποίηση στις 10 Ιούνη :

Δυστυχώς εμείς θα τονίσουμε πως για άλλη μια φορά σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά όλους μας, το Αγρίνιο δήλωσε απών.

Μετά μεγάλης μας λύπης μένουμε να διαβάζουμε «μεγάλες δακρύβρεχτες δηλώσεις και δελτία τύπου» και από ουσία μηδέν.

Αυτό διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά σήμερα με το ρεπορτάζ μας.

Ελπίδα μας η αλλαγή σκέψης, αντίδρασης και διεκδίκησης των όσων μας ανήκουν σε αυτή την πόλη.

Αναλυτικά ακολουθεί η ανακοίνωση των Φοιτητών:

«Με αφορμή της έλευσης της Πρόεδρου Δημοκρατίας στο Αγρίνιο στις 11 Ιουνίου και του γεγονότος ότι ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Συρίγος υπόσχεται τμήματα στο Διδυμότειχο και θέλει διακτινισμένα Πανεπιστήμια, καλούμε τη πόλη του Αγρινίου σε συγκέντρωση αύριο 8/6/21 στις 18:30 στη Πλατεία Δημοκρατίας και συμβολική πορεία στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ωστόσο γνωρίζουμε τη κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου και υπενθυμίζουμε ότι η πορεία θα γίνει με τήρηση μέτρων (χρήση μάσκας και αποστάσεων) και τονίζουμε ότι η πορεία ναι μεν γίνεται και για την επανίδρυση του τμήματος μας αλλά και τη άδικη κατάργηση και άλλων πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου».

Please follow and like us: