Από τους “Άτλαντες Αγρινίου” στις ακαδημίες του Ολυμπιακού-Ντύθηκε στα “κόκκινα” ο 14χρονος Ιωάννης Ξανθόπουλος

Ο νεαρός Γιάννης Ξανθόπουλος… ανηφορίζει από το Αγρίνιο στον Πειραιά για χάρη του Ολυμπιακού!

Το μεγάλο άλμα από την Ακαδημία  “’Ατλαντες Αγρινίου” στο έμψυχο δυναμικό των Ακαδημιών του Ολυμπιακού έκανε ο 14χρονος Γιάννης Ξανθόπουλος.

Ο γεννημένος το 2008 ποδοσφαιριστής κέντρισε το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων με την αγωνιστική του παρουσία στα τμήματα ποδοσφαιρικών ακαδημιών του “’Ατλαντες Αγρινίου” από όπου ξεκίνησε την καριέρα του και αγωνίζονταν μέχρι πρότινος και την συμμετοχή του στα αντίστοιχα κλιμάκια της ΕΠΣ Αιτωλ/νίας.

Εδω και λίγες μέρες ανήκει και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού μετά και τη σχετική συμφωνία ..

Η ανακοίνωση της διοίκησης

Σε μήνυμά του ο προπονητή του και ιδιοκτήτης των ακαδημιών “Ατλαντες Αγρινίου”  Αντώνης Τσιμιδάκης, ενός ανθρώπου που δούλεψε με τον φέρελπι ποδοσφαιριστή όλα αυτά τα  χρόνια ,αναφέρει:

“Η Ακαδημία ποδοσφαίρου “Ατλαντες Αγρινίου” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου Ιωάννη Ξανθόπουλου στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο 14χρονος Γιάννης  θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στιν Κ15 του Ολυμπιακού Πειραιώς, έπειτα από συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Η σωστή, προσηλωμένη και αστείρευτη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία τα τελευταία χρόνια κυρίως μέσω των έμπειρων και καταρτισμένων προπονητών μας, αποφέρει καρπούς. Έτσι, ο γεννημένος το 2008 ,Γιάννης   ανήκει πλέον, σε έναν σύλλογο που λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί γέννημα θρέμμα της ακαδημίς “Άτλαντες Αγρινίου” και έχει ενσωματωθεί ήδη στην Κ-15 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στόχος της ακαδημίας είναι και θα είναι η παροχή υπηρεσιών με γνώμονα την ποδοσφαιρική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Προτεραιότητα στον σύλλογό μας έχουν τα παιδιά, η διαμόρφωση του χαρακτήρα τους μέσα στην κρίση αξιών που περνάμε. Και όταν αυτό επιτυγχάνεται σε συνάρτηση με την ποδοσφαιρική ανάπτυξη, τότε θεωρούμε πως το έργο μας έχει επιτευχθεί.

Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή μας για το ήθος, την σεμνότητά του, αλλά και για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι ,΄οπως στο παρελθόν, έτσι και στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλα παιδιά την ίδια πορεία.

Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία, και τον κ. Ζοζέ Ανιγκό ,υπεύθυνο ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς”.

 

vimapoliti.gr

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.