Από την Θεσσαλία ξεκινούν οι εμβολιασμοί έξω από τις εκκλησίες

Την Κυριακή 03 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα, με εμβόλιο της Pfizer με την κινητή μονάδα εμβολιασμού της 5ης Υ.Πε.

Όπως αναφέρει ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης “πρόθεσή μας είναι με επιχειρήματα και επιστημονικά δεδομένα να πείσουμε τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν, εκμεταλλευόμενοι το θείο δώρο προς την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα το οποίο είναι και ο μόνος τρόπος με την αυστηρή και παράλληλη χρήση των μέτρων ατομικής προστασίας για να επανέλθουμε στην κανονικότητά μας.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για άλλη μια φορά τον Μητροπολίτη κ.κ. Ιερώνυμο για την πρωτοβουλία του καθώς και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωσταντίνο Αγοραστό και τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, για την άριστη συνεργασία μας”.

 

trikalavoice.gr/vimaorthodoxias.gr

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: