Απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τον 5ο αγώνα δρόμου 5 CITY TRAIL

Α   Π   Ο   Φ   Α   Σ   Η

«Περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την ασφαλή διεξαγωγή του 5ου αγώνα δρόμου ‘’CITY  TRAIL’’».

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Έ χ ο ν τ α ς  υ π ό ψ η:

  1. Τις διατάξεις των άρθρων 52 και 109 του Ν. 2696/99 (ΦΕΚ 57/23-3-1999), «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα.
  2. Τις διατάξεις του Π.Δ. 208/2001 (Α-164) «Αναδιάρθρωση, σύσταση, οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσιών Τροχαίας Ελληνικής Αστυνομίας».
  3. Την υπ΄ αριθ. 6313/25/852134 από 22.04.2025 αναφορά του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και

 

Αποσκοπούντες στην ομαλή διεξαγωγή του 5ου Αγώνα Δρόμου “ CITY TRAIL”  και στην ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, στην περιοχή αρμοδιότητάς μας,  

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

ΑΡΘΡΟ (1)

      Την σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ή την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτηρίων οδών, επί των ενταύθα δημοτικών οδών: Μπαϊμπά – Β. Παναγοπούλου – Θεοτοκοπούλου – Αγίου Χριστοφόρου – Κόκκαλη – Διαμαντή – Ελ. Βενιζέλου – Παπαστράτου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, όπου αυτά υφίστανται, από ώρα 09.00΄ έως 13.00΄ ώρα της 27.04.2025, για την ασφαλή διεξαγωγή του 4ου αγώνα δρόμου «CITY TRAIL».

ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να μειωθούν ή να παραταθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Ισχύς της παρούσης ορίζεται από την 09.00΄ ώρα έως την 13.00΄ ώρα της Κυριακής 27.04.2025

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας  Αγρινίου.

 

-Ο-

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δημήτριος Ν. ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ

Ταξίαρχος