/>

Απορίες προς Γκιρτζίκη, Μποροβήλο

Όταν μία ομάδα δεν είναι καλή, ας την αφήνουν να χάνει στο γήπεδο.

girtzikisΚαι επειδή τα σύγχρονα «χειρουργεία» είναι… επιστημονικά, ας μας απαντήσει ο κύριος Γκιρτζίκης ως πρόεδρος της ΚΕΔ στον οποίο υπάγεται η διαιτησία και ο Γιώργος Μποροβήλος ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ τον οποίο ψήφισε ο Παναιτωλικός, ορισμένες απορίες.

1)Πώς γίνεται ο Παναιτωλικός να είναι η ομάδα με τα περισσότερα φάουλ κατά ,καθώς του έχουν καταλογιστεί 537;

2) Πώς γίνεται ο Παναιτωλικός να είναι η ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες στο πρωτάθλημα με 95 κατά, όσες και η Ξάνθη;

3)Πώς γίνεται ο Παναιτωλικός να είναι η 3η ομάδα με τα λιγότερα φάουλ υπέρ. Στους αντιπάλους του έχουν καταλογιστεί 361, κατά του ΠΑΣ 349 και κατά του Παναθηναϊκού 343.

Δηλαδή, ο Παναιτωλικός «σαπίζει» στο ξύλο τους αντιπάλους του, για αυτό και τα πολλά φάουλ, κάνει αντιαθλητικές ενέργειες, για αυτό και οι πολλές κάρτες, ενώ δεν κάνει επιθέσεις, για αυτό και οι αντίπαλοί του δεν χρειάζεται να του κάνουν φάουλ. Επειδή οι παίκτες της ομάδας είναι… άμπαλοι, χάνουν τη μπάλα μόνοι τους.

Υ.Γ. Τα παραπάνω δεν αποτελούν «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας. Οι οποίες «χαλάνε» την πολύ καλή εικόνα που είχε μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα. Όμως είναι ενδεικτικές για κάποια πράγματα. Ας ήμαστε κακοί και ας χάσουμε μόνοι μας. Όχι με το «έτσι θέλω».

agrinio-sports.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

EmailEmail
PrintPrint