Αποκλεισμένοι 300 κάτοικοι στην Αρέντα

Δυο ολόκληρες ημέρες έμειναν αποκλεισμένοι περίπου 300 άτομα, στην πλειοψηφία τους δημότες Αγρινίου, στον οικισμό Αρέντα όταν μέρος πλαγιάς,λόγω έντονης βροχόπτωσης,αποκολλήθηκε και κατέστρεψε ολοκληρωτικά τον μοναδικό δρόμο πρόσβασης στο ορεινό χωριό.
photoΠαρά την άμεση ενημέρωση της Αστυνομίας Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ως αρμόδια αρχή, δήλωσε αδυναμία να προσφέρει την οποία βοήθεια.

Σωτηρία τελικά,σύμφωνα με το arentanews.blogspot.gr, κρίθηκε η παρέμβαση του δήμου Αγρινίου, όπου με εντολή του δημάρχου κ.Γιωργου Παπαναστασιου μισθώθηκε ειδικό μηχάνημα διάνοιξης το οποίο έφτασε αμέσως το σημείο.
Παρουσία του αντιδημάρχου Αγρινίου κ.Ανδρεα Καλαμπαλίκη άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα ο δρόμος να  δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.
 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Αρέντα”, σύμφωνα με το arentanews.blogspot.gr, και όλες οι οικογένειες του χωριού ευχαριστούν θερμά τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο Αγρινίου, και τους προσκαλούν στη μάζωξη των κατοίκων που θα γίνει την Κυριακή 16 Αυγούστου.

 

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.