Απαγόρευση της λιτανείας της εικόνας του Αγίου Δημητρίου ελεύθερα οι Πακιστανοί στο κέντρο για δική τους γιορτή!

Στην Άγκυρα τουρκικές και πακιστανικές ειδικές δυνάμεις σε κοινή άσκηση.

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς σε ποια χώρα ζει. Από τη μια απαγορεύουν τη συμμετοχή πιστών στη Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και από την άλλη Πακιστανοί κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας εορτάζοντας τη γέννηση ενός δικού τους προφήτη!

Πρόκειται για δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που καταδεικνύουν ότι η χώρα έχει πλέον αλλάξει πρόσωπο, ύφος και ήθος. Κανείς δεν γνωρίζει τι είναι ακριβώς αυτή τη στιγμή ή σε τι θα μετεξελιχθεί , αλλά η μεταμόρφωση είναι γρήγορη και χωρίς επιστροφή.

Η θρησκευτική πομπή των Πακιστανών έγινε κανονικά σε  μια Αθήνα, που κανείς δεν αναγνωρίζει πλέον ως την  άλλοτε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους.

Έτσι η πομπή για τον προφήτη των Πακιστανών  πραγματοποιήθηκε κανονικά (επιστρέψαμε δηλαδή στην κανονικότητα) και ξεκίνησε από την πλατεία Κοτζιά (ίσως είναι ώρα να αλλάξουμε και το όνομα στην πλατεία σε κάτι ποιο μουσουλμανικό) και κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος.

Την ίδια περίπου ώρα στην Άγκυρα ειδικές δυνάμεις από την Τουρκία και το Πακιστάν πραγματοποιούσαν κοινή εκπαίδευση και επίδειξη!

 

 

Μήπως αυτοκτονούμε σαν χώρα ή το έχουμε κάνει ήδη και δεν το ξέρουμε;

 

pronews.gr

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.