Απίστευτο: Πήγε να αγοράσει αυτοκίνητο με. . .νομίσματα-Τους πήρε 3 μέρες να τα μετρήσουν

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην Κίνα, όταν μία πελάτισσα πήγε να πληρώσει για το καινούριο της αυτοκίνητο, με… 66 σακούλες γεμάτες νομίσματα!

Αφού είχε κάνει λοιπόν την παραγγελία της για ένα Volkswagen Passat, το οποίο κοστίζει 190.000 yuan (γύρω στις 24.660 ευρώ), η γυναίκα μπήκε μέσα να το παραλάβει, σέρνοντας τις βαριές σακούλες με τα νομίσματα μέσα στο κατάστημα.

Τις πρωτοφανείς σκηνές μετρήματος των νομισμάτων, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της αντιπροσωπείας. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνονται πολλοί υπάλληλοι να κάθονται στο πάτωμα και να μετρούν με τα χέρια προσεκτικά το τεράστιο «βουνό» των κερμάτων, το οποίο εκτιμάται ότι ανερχόταν γύρω στα 130.000 yuan (16. 873 ευρώ).

Οι υπάλληλοι κάθονται στο πάτωμα και μετρούν τα χιλιάδες κέρματα
Επίσης, το βίντεο δείχνει το προσωπικό να τυλίγει προσεκτικά τις στοίβες των νομισμάτων με χαρτί, πριν τα βάλει σε μεγάλα κουτιά για να μεταφερθούν στην τράπεζα.

Μάλιστα, τα δάχτυλα ενός από τους υπαλλήλους που μετρούσε τα χιλιάδες νομίσματα έχουν γίνει μαύρα, ενώ ένας άλλος παραπονέθηκε ότι έπαθε κράμπα από όλη τη διαδικασία. Τελικά, τρεις ολόκληρες μέρες πήρε στους 17 εργάτες να μετρήσουν τα νομίσματα.

Η γυναίκα, είναι ιδιοκτήτρια ενός μικρού εστιατορίου και πήρε όλα τα νομίσματα από τους πελάτες της, σύμφωνα με το Cangzhou Daily. Αποφάσισε να τα βάλει στην άκρη, καθώς το να τα καταθέσει στην τράπεζα, θα αποτελούσε για αυτήν μεγάλο πρόβλημα.

Αφού τα μάζευε επί δέκα χρόνια στο σπίτι της, είδε ότι είχαν συγκεντρωθεί αρκετά για να μπορέσει να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέβαλε με επιτυχία 131.492 yuan (17.060 ευρώ) σε κέρματα, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα μεταφερθούν ηλεκτρονικά.

Υπάλληλοι μετρούν με τα χέρια, τα χιλιάδες νομίσματα / Φωτογραφία: Cangzhou Daily
Οι χρήστες του διαδικτύου διασκέδασαν με το περιστατικό και μερικοί πρότειναν διαφορετικούς τρόπους για να μετρούσε το προσωπικό πιο γρήγορα τα κέρματα.

«Υπάρχουν μηχανές μέτρησης και διαλογής κερμάτων. Γιατί δεν το χρησιμοποίησε ο διευθυντής;», σχολίασε ένα άτομο στο site Weibo.

«Είμαι σίγουρος ότι μπορούσατε να μετρήσετε τα κέρματα, σύμφωνα με το βάρος», είπε ένας άλλος.

«Αυτοί οι καημένοι υπάλληλοι! Απλά χάσιμο χρόνου και εργασίας», ανέφερε επίσης, ένας χρήστης του διαδικτύου. «Έχει η πελάτισσα σιντριβάνι στο σπίτι της;», αστειεύτηκε κάποιος άλλος.

iefimerida.gr

 

Please follow and like us: