Αν θέλουμε μια πόλη καθαρή . . . είναι στο χέρι μας

Συστάσεις σε υπαλλήλους γνωστής αλυσίδας εμπορικού καταστήματος στο Αγρίνιο, έγιναν χθες βράδυ από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Χρ. Γκούντα που βρέθηκε μπροστά σε ένα βουνό σκουπιδιών και συγκεκριμένα χαρτόκουτων που έκλειναν ακόμη και το πεζοδρόμιο επί της οδού Βότση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρίζουμε αυτή την κατάσταση σε σημεία της πόλης και φυσικά δεν το έχουμε δει μόνο εμείς. Το θέμα είναι πόσο καθαρή πόλη θέλουμε και πόσο συμβάλουμε και εμείς σε αυτό όταν κοιτάμε να κάνουμε την δουλειά μας και να διώξουμε τα απορρίμματά μας  από τον χώρο μας χωρίς να μας ενδιαφέρει που αυτά θα τοποθετηθούν και ποιους θα ενοχλήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος βγαίνοντας από το κτήριο της συνεδρίασης του Δ.Σ Αγρινίου διαπίστωσε για μια ακόμη φορά αυτή την απαράδεχτη κίνηση, κάλεσε τους εργαζόμενους του καταστήματος επί τόπου χθες τους έκανε συστάσεις και σήμερα μετέβη στο κατάστημα όπου ενημέρωσε την υπεύθυνη ενώ ενημερώθηκε και η Δημοτική Αστυνομία που έκανε και αυτή συστάσεις ενώ την επόμενη φορά θα υπάρξει και καταγραφή παράβασης με πρόστιμο. Να σημειώσουμε πως έχει γίνει καταγραφή πως αυτή κατάσταση επικρατεί κάθε Τετάρτη που γίνονται παραλαβές από το εν λόγω κατάστημα.

Θέλουμε να έχουμε μια πόλη καθαρή, έχουμε την κάθε απαίτηση από τους αρμόδιους στον τομέα καθαριότητας να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους αλλά και εμείς είμαστε υπεύθυνοι σαν πολίτες για τις πράξεις μας. Ιδιαίτερα μάλιστα και αυτές τις ημέρες που η κίνηση είναι αυξημένη.

Να σημειώσουμε πως πριν μόλις δύο ημέρες ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου εξέδωσε και μια ανακοίνωση για μια πιο καθαρή πόλη.

Η καθαριότητα λοιπόν είναι υπόθεση όλων μας !!!

 

 

 

Please follow and like us: