Ανοιχτή επιστολή Χρήστου Κωστακόπουλου

Αγρίνιο, 3/10/23

Ανοιχτή Επιστολή

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με χαρά και σεβασμό απευθύνομαι σε εσάς ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Δυτική Ελλάδα, εντάσσοντας την πολιτική μου παρουσίαση στα θεμέλια της προσωπικής μου ζωής και των επαγγελματικών μου επιτευγμάτων.

Γεννημένος στην Κοκκινόβρυση Θέρμου το 1969 και έχοντας κατοικήσει εδώ και πολλά χρόνια στο Αγρίνιο, αισθάνομαι ένα βαθύ δέσιμο με την περιοχή αυτή και τους ανθρώπους της.

Η πολιτική μου πορεία αποτελείται από πρακτικές εμπειρίες και επιτυχίες που αντικατοπτρίζουν το αφοσιωμένο έργο μου προς την περιοχή μας .

Παράλληλα με την πολιτική μου δράση, έχω ιδιαίτερη στοργή για την οικογένειά μου.

Είμαι παντρεμένος με τη Χριστίνα Συντήλα και έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά, τη Σταυρούλα και τον Ορέστη.

Αυτές οι προσωπικές μου αξίες και υποχρεώσεις δίνουν βάθος και στήριξη στη δράση μου.

Με μια πορεία που ξεκινά από το 1992 ως ελεύθερος επαγγελματίας, έχω διακριθεί σε διάφορους τομείς, με βασική μου αφοσίωση στον ξενοδοχειακό τομέα. Ως Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας από το 2006 έως το 2018, ηγήθηκα πολυάριθμων πρωτοβουλιών που συνέβαλαν στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Επιπλέον από το 2002 έως το 2018 χωρίς διακοπή, υπήρξα εκλεγμένος σε διάφορα κομματικά όργανα όπως:

  • Μέλος συντονιστικής επιτροπής.
  • Γραμματέας τοπικής οργάνωσης θερμού.
  • Μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας. Γραμματέας νομαρχιακής επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας
  • Μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Η εκλογή μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος το 2019 με την Παράταξη «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» αντανακλά την εμπιστοσύνη που μου έχει δοθεί από την τοπική μας κοινότητα.

Με υπερηφάνεια αναλαμβάνω την πρόκληση να συνεχίσω να εργάζομαι για την ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Με σεβασμό προς τις αξίες της διαφάνειας, της συνεργασίας και της δημοκρατίας, δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι με πάθος και αφοσίωση για την κοινωνία μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η πολιτική δράση δεν είναι απλώς μία θέση ή ένα αξίωμα, αλλά μία υπηρεσία προς τους πολίτες και την πατρίδα.

Στην πορεία μου ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι για να ενισχύσω την τοπική ανάπτυξη, να προωθήσω προγράμματα που θα διασφαλίζουν την αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής μας και να εκπροσωπήσω με σθένος και φροντίδα τα συμφέροντα των συμπολιτών μας.

Η πολιτική μου φιλοσοφία βασίζεται στην ανοικτή συζήτηση, στην ακρόαση των πολιτών και στη συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής μας.

Πιστεύω ότι μόνο μέσα από την ενότητα και τη συνεργασία μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Με την εμπειρία μου από την επιχειρηματικότητα την πολιτική δράση και την αγάπη μου για την περιοχή μας, δεσμεύομαι να εργαστώ για την ενίσχυση του τοπικού αναπτυξιακού προσανατολισμού, την προώθηση της εκπαίδευσης, τη βελτίωση των υποδομών και την ενίσχυση του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Είμαι διαθέσιμος να ακούσω τις ανησυχίες και τις προτάσεις σας και να εργαστώ μαζί σας για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Σας προσκαλώ να με στηρίξετε στις επικείμενες εκλογές και να δημιουργήσουμε από κοινού μία περιοχή που θα αντανακλά τις αξίες και τις φιλοδοξίες μας.

 

Με εκτίμηση,

Χρήστος Κωστακόπουλος