«Ανάπτυξη Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Περιφερειακό Ταμείο ( ΠΤΑ-ΠΔΕ) υλοποιούν το έργο:

«Ανάπτυξη Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» «Σπονδυλική Στήλη» του έργου είναι η δημιουργία του: «Δικτύου Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας».

Για την δημιουργία του «Δικτύου Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας» είναι απαραίτητη η συστηματική & συνεχής καταγραφή των φορέων καινοτομίας της Περιφέρειας όπως:

  • Νεοφυών επιχειρήσεων, κόμβων επιχειρηματικότητας, μεντόρων, επενδυτων & δομών που φιλοξενούν σχετικές επιχειρήσεις.
  • Υφιστάμενων (αλλά και υπό σύσταση) επιχειρήσεων που αναπτύσσουν καινοτόμες δραστηριότητες.
  • Ώριμων επιχειρήσεων με τμήματα έρευνας και καινοτομίας.
  • Επιχειρήσεων που σχεδιάζουν καινοτόμες λύσεις και αναπτύσσουν πατέντες ή έχουν πατέντες (ή ακόμη και αν δεν έχουν).
  • Εκπαιδευτικών και ερευνητικών ιδρυμάτων και δομών.

Βασικός στόχος της Περιφέρειας είναι το δίκτυο αυτό να αποτελέσει μια δεξαμενή πληροφόρησης για να την εξαγγελία έργων ή και πρόγραμμάτων με σκοπό τη ενίσχυση & επέκταση του δικτύου αυτού.

Αποτελεί πεποίθηση της Περιφερειακής αρχής και του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη προσωπικά ότι η καινοτομία και η νέα επιχειρηματικότητα είναι το όπλο της Δυτικής Ελλάδας. Αυτός είναι και ο λόγος που απαιτείται η καλύτερη δυνατή δικτύωση και συνεργασία των φορέων καινοτομίας μεταξύ τους.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμπληρώσετε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο το οποίο είναι ιδιαιτέρως απλό και στις περισσότερες περιπτώσεις απλώς «τικάρουμε» τις αντίστοιχες απαντήσεις. Σημειώστε ότι ο αριθμός των υπό απάντηση ερωτημάτων δεν είναι παραπάνω από 20.

Please follow and like us: