Αλλαγή στο Δ.Σ. της ΕΕΔΑΔ-Ετήσια Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση & Συνέδριο

Νέος Γενικός Γραμματέας στο ΔΣ της ΕΕΔΑΔ.
Ο μέχρι τώρα  γενικός γραμματέας Λάμπρος Ρόδης υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του Δ.Σ. για προσωπικούς λόγους.
Σε συνεδρίαση που έγινε στις 4/8/2022 το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόρισε τον Λάμπρο Δεμερτζή που ήταν αναπληρωματικό μέλος στις εκλογές που έγιναν στις 3 Ιουλίου 2021.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να εκλεγεί γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Σφαέλος. 
 
Η νέα σύνθεση του ΔΣ:
 
Σάγια Τσαουσίδου, Πρόεδρος
Μύρνα Νικολαΐδου, Αντιπρόεδρος
Παναγιώτης Σφαέλος, Γενικός Γραμματέας
Έφη Ντίνη, Ταμίας
 
Μέλη: 
Λάμπρος Δεμερτζής
Γιούλη Ντρίκο
Σπύρος Λάτσας
Ευχαριστούμε τον αγαπητό συνάδελφο  Λάμπρο Ρόδη για την μέχρι τώρα πολύτιμη προσφορά του στο ελληνικό τμήμα. Κάτι που θα συνεχίσει να κάνει όπως δήλωσε και ο ίδιος από τη θέση του απλού μέλους.
Ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση & Συνέδριο 
28-29 Οκτωβρίου 2022 Χαλκίδα
Όλοι γνωρίζουμε πως η ΕΕΔΑΔ δεν είναι συνδικαλιστικό σωματείο. Η προσφορά μας είναι εθελοντική και εξαρτάται από το χρόνο που διαθέτει ο καθένας. Γι’ αυτό τον λόγο θεωρούμε σημαντική την συμμετοχή σας στις δράσεις που διοργανώνουμε.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι στις 28 και 29 Οκτωβρίου 2022 θα υποδεχθούμε ξένους συναδέλφους μας από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο για την ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων. Παράλληλα θα διοργανωθεί και το ετήσιο συνέδριο της ΕΕΔ με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα και σημαντικούς ομιλητές. Η διοργάνωση θα λάβει μέρος στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος.
Το Σεπτέμβριο θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα να σας ανακοινώσουμε σχετικά με το πρόγραμμα.
Επειδή όπως όλοι γνωρίζετε όλα γίνονται σε εθελοντική βάση αναζητούμε χορηγούς οι οποίοι θα καλύψουν τα έξοδα. Σε κάθε τέτοια προσπάθεια λοιπόν συμμετέχουμε όλοι.
Το κόστος συμμετοχής της ανέρχεται στο ποσό των 120 €  ανά συμμετέχοντα και είναι για να καλύψει έξοδα αυτής της τόσο σημαντικής διοργάνωσης.
Όσοι συνάδελφοι από το ελληνικό τμήμα επιθυμείτε να συμμετέχετε θα θέλαμε να το δηλώσετε μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.
Εμείς από την πλευρά μας θα φροντίσουμε για την  διαμονή σας (2 Διανυκτερεύσεις)  και την συμμετοχή σας σε ό,τι διοργανώνουμε κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας (γεύμα-δείπνο, κεντρική δεξίωση μετά το συνέδριο κλπ).
Να σημειώσουμε εδώ ότι φέτος γιορτάζουμε τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Διεθνούς ένωσης και τα 40 του Ελληνικού Τμήματος.
Είναι μια ευκαιρία μετά τον εγκλεισμό μας και την απομόνωση από τον κορονοϊό να ξαναβρεθούμε και να τα πούμε από κοντά. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως έτσι ώστε να προβούμε στην κράτηση των δωματίων.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Με εκτίμηση
 
Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων – Ελληνικό Τμήμα
 
Σάγια Τσαουσίδου               
Πρόεδρος AEJ                     
Τηλ.: 6951158649              
Association of European Journalists– Greek Section
Yours sincerely
 
Isaia Tsaousidou                   
President                               
Tel: +306951158649            
Please follow and like us: