Αλλαγή Αντιδημάρχου στο Δ. Θέρμου: Ο Κων/νος Αθανασίου στη θέση του Αθανάσιου Βαλλή 

Αλλαγή σκυτάλης σήμερα στο Δήμο Θέρμου  στην αντιδημαρχία έργων , αφού αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους  ο  αντιδήμαρχος Αθανάσιος Βαλλής  και στην θέση του ανέλαβε έως το τέλος της δημοτικής περιόδου ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος  Αθανασίου του Φωκίωνος.

Ο Δήμαρχος Θέρμου Σπυρίδων Κωνσταντάρας  , ευχαρίστησε τον κ. Βαλλή για την μεγάλη του προσφορά στο δήμο  και τον κατέταξε ανάμεσα  στους καλύτερους νέους   αιρετούς  σε όλη την Ελλάδα για το ήθος του και την καθημερινή του προσπάθεια  στην επιτυχή επίλυση των προβλημάτων του δήμου.

Καλωσορίζοντας τον νέο αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Αθανασίου  ο Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας , είπε τα εξής : « Σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται μια μεγάλη προσπάθεια  να αλλάξει ρότα ο δήμος Θέρμου  και να βγει από την απομόνωση.

Ήδη  μεγάλα έργα  όπως τα Λύκειο Θέρμου ολοκληρώνεται  με προϋπολογισμό 3.450.000 ευρώ  και  κατασκευάζεται το προαύλιο του Γυμνασίου Θέρμου με προϋπολογισμό  215.000 ευρώ. Εκτελέστηκαν , εκτελούνται και βαίνουν προς δημοπράτηση  έργα οδοποιίας 8.600.000 ευρώ με αποτέλεσμα σε ορίζοντα διετίας  δεν θα υπάρχουν οικισμοί χωρίς άσφαλτο.  Βαίνει προς δημοπράτηση το έργο αναπλάσεων Θέρμου και οικισμών 590.000 ευρώ.

Προχωράει η προμήθεια παιδικών χαρών για όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θέρμου προϋπολογισμού 208.000  ευρώ και παραδόθηκε  η παιδική χαρά Θέρμου. Εκτελέστηκαν και συνεχίζεται η κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων  πολιτικής προστασίας 1.670.000 ευρώ με επιχορηγήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών.

Γίνεται προμήθεια καινούργιου γκρέιντερ  για τις ανάγκες του δήμου αξίας 370.000 ευρώ . Ολοκληρώθηκε η μελέτη του Τμήματος  Θέρμου – Πουρνάρα προς Αγρίνιο , μήκους 3,2 χλμ. (παράκαμψη Αγίας Σοφίας)  ενώ  εντάχθηκε  στο Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων Μεταφορών (ΣΠΕΜ) προς ωρίμανση ο δρόμος Αντίρριο – Ναύπακτος – Θέρμο – Καρπενήσι , ως ενιαίο έργο με το Αντίρριο – Ιτέα – Λαμία   και βαίνει προς ωρίμανση  ως Διευρωπαϊκό δίκτυο . Εκτελούνται και θα εκτελεστούν  έργα από πόρους ΣΑΤΑ σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θέρμου.

Αρχίζει η εκτέλεση του έργου αναβάθμισης του δημοτικού γηπέδου Θέρμου προϋπολογισμού 180.000 ευρώ  και  εγκρίθηκε   από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος το ποσό των 150.000 ευρώ για κατασκευή γηπέδου  στην Τ.Κ Μυρτιάς  και πολλά άλλα έργα τα οποία  θα δοθούν με λεπτομέρεια  στην δημοσιότητα για να τα πληροφορηθούν όλοι οι πολίτες  αφού  η παρούσα δημοτική αρχή κινείται στα πλαίσια  της συνεχούς προσπάθειας, της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας» .

Τέλος,  ο Δήμαρχος κάλεσε  τον νέο αντιδήμαρχο  κ. Αθανασίου να δώσει βαρύτητα στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών συνεχίζοντας  το σοβαρό έργο των προκατόχων του  Κωνσταντίνου Κότσαλου και Αθανασίου Βαλλή.

Από την πλευρά του ο κ. Αθανάσιος Βαλλής ευχαρίστησε το Δήμαρχο   για την εμπιστοσύνη και την αγαστή συνεργασία που είχε με όλους  και κυρίως με το προσωπικό του δήμου.

Μετά το πέρας της  τελετής παράδοσης – παραλαβής μοιράστηκαν γλυκίσματα  από τον νέο αντιδήμαρχο στους εργαζομένους  του δήμου  και στους αιρετούς  και από τη μεριά του διαβεβαίωσε το δήμαρχο, ότι θα δώσει όλες του τις  δυνάμεις  για την συνέχιση  του έργου της δημοτικής αρχής , αφού τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη  που του επέδειξε με την επιλογή του.