Ακόμη ένα τροχαίο στον Κόμβο Σταδίου-Κάτι πρέπει να γίνει λένε οι περίοικοι (φωτό)

Σημείο καρμανιόλα το έχουν χαρακτηρίσει πάρα πολλοί και μάλιστα από πολλά χρόνια πριν.

Ο λόγος για τον Κόμβο Σταδίου επί της Ε.Ο Αγρινίου-Αμφιλοχίας και δυστυχώς δεν είναι το μόνο σημείο που έχει χαρακτηριστεί έτσι.

Ευτυχώς σήμερα το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:00 περιορίστηκε σε υλικές ζημιές μετά από σύγκρουση αγροτικού Ι.Χ. με επιβατικού Ι.Χ. αυτοκινήτου.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Τροχαία Αγρινίου που κατέγραψε το συμβάν, ερευνά τα αίτια και προχώρησε στην αφαίρεση πινακίδων του ενός οχήματος λόγω διαπίστωσης παράβασης με έλλειψη εγγράφων.

Οι περίοικοι στον Κόμβο Σταδίου που επικοινώνησαν με το agrinioreport.com δήλωσαν την αγανάκτησή τους και πολύ πιο έντονα τον φόβο τους για σοβαρότερα τροχαία και μάλιστα θανατηφόρα, όπως ουκ ολίγες φορές έχουν σημειωθεί στο παρελθόν.

«Κάτι γίνεται λάθος, κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί περισσότερο και να σκεφτεί πως αυτό το σημείο είναι κομβικό και μάλιστα λόγω του Σταδίου η κίνηση είναι μεγάλη, συνεχής και μάλιστα από παιδιά που είτε με ποδήλατα είτε με τα πόδια περνούν το σημείο. Κοιτάξτε πόσοι έχουν φύγει. Στην αρχή δεν υπήρχε ούτε σήμανση, μετά μπήκαν τα φανάρια αλλά και πάλι δεν είναι αρκετά όπως φαίνεται… Ας ακουστούμε και ας κάνουμε κάτι, κάνουμε έκκληση στους αρμόδιους να δουν με προσοχή το θέμα πριν θρηνήσουμε και άλλον συνάνθρωπό μας » μας είπαν.

 

 

Please follow and like us: