Ακόμη ένα καλοκαίρι οι παραλίες Κρυονερίου-Κάτω Βασιλικής στον αέρα

Για ακόμη ένα καλοκαίρι Κρυονέρι και Κάτω Βασιλική παραμένουν στο λιμενικό ταμείο Αιτωλοακαρνανίας, όσο καλή και να είναι η πρόθεση του προέδρου του κ. Παπαδημητρίου που όπως θα ακούσετε στο ηχητικό αποδέχεται πως το λιμενικό ταμείο Αιτ/νιας δεν είναι βιώσιμο  και δεν μπορεί να   ανταπεξέλθει όπως πρέπει στις ανάγκες των παραλιών.

Εθελοντές, καθαρισμός παραλίας από σκουπίδα_photo Τζώρας Ηλίας

Ο κ. Παπαδημητρίου είχε το περασμένο Σάββατο συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινότητας Γαλατά στο Κρυονέρι και είδε από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η παραλία και το λιμάνι. Το κυριότερο πρόβλημα όμως είναι η απόσχιση από το λιμενικό ταμείο Αιτ/νιας και η μετακόμιση του στο Λιμενικό ταμείο Ναυπάκτου , γι αυτό όμως χρειάζεται να επέμβει η κεντρική εξουσία……Θα επέμβει;;;;;;; Να σημειωθεί πως παρεμβάσεις και λύσεις σε προβλήματα κατά το παρελθόν έχει δώσει και ο Δήμος Ναυπακτίας.

Το Nafpaktianews.gr  βρέθηκε στο Κρυονέρι και σας παρουσιάζει το πλήρες ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί , τι λένε επαγγελματίες καθώς και ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Αιτ/νιας κ. Παπαδημητρίου και ο πρόεδρος της κοινότητας Λευτέρης Μπαλωμένος. Στην επίσκεψη μας είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τον αντιπρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Μεσολογγίου Δημήτρη Μπαλαμπάνη που βρισκόταν σε κατάστημα της περιοχής και  να μας πεί την άποψη του για το θέμα.

Δείτε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις…

Δηλώσεις του κ. Παπαδημητρίου προέδρου Λιμενικού ταμείου Αιτ/νιας

Δηλώσεις Λευτέρη Μπαλωμένου προέδρου κοινότητα Γαλατά.

Δηλώσεις Χρήστου Παγανιά επαγγελματία της περιοχής.

Δηλώσεις αντιπροέδρου Λιμενικού ταμείου Μεσολογγίου Δημήτρη Μπαλαμπάνη.

nafpaktianews.gr

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.