Αδέσποτο δάγκωσε γυναίκα στο πόδι, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Αγρίνιο(φωτό)

Όλο και χειρότερο γίνεται το πρόβλημα με τα αδέσποτα στον Δ. Αγρινίου.

Την περασμένη Κυριακή το πρωί γύρω στις 10:00 γυναίκα βγήκε βόλτα με το σκυλάκι της στην περιοχή της Αγίας Τριάδας(μνημείο 120) κάνοντας μια διαδρομή που της είναι γνώριμη. Ξαφνικά ένα λευκό μεγαλόσωμο σκυλί άρχισε να την πλησιάζει με σκοπό να επιτεθεί στο μικρότερο σκυλί της γυναίκας, η οποία το τράβηξε με το λουρί κατευθείαν και το πήρε στην αγκαλιά της για να το προστατεύσει.

Το μεγαλόσωμο λευκό αδέσποτο επιτέθηκε στην γυναίκα και την δάγκωσε στο πόδι. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει από τους πόνους, να καλεί σε βοήθεια και να προσπαθεί να απομακρύνει το αδέσποτο. Στην συνέχεια με τον σύζυγό της πήγαν στο Νοσοκομείο όπου εκεί της περιέθαλψαν το τραύμα και δέχθηκε τις απαραίτητες αντιβιώσεις και ορούς καθώς και στην Αστυνομία.

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι μεγάλο στον Δ. Αγρινίου σύμφωνα με τους κατοίκους και δυστυχώς δεν υπάρχει ένας σοβαρός, σωστός και με βάση την φιλόζωη συμπεριφορά προγραμματισμός και στόχος, με άμεση υλοποίηση και κατασκευή σημείου αξιοπρεπέστατου για την φιλοξενία των αδέσποτων.

Στην πλατεία Δημοκρατίας, η κατάσταση κάθε βράδυ έχει γίνει αφόρητη, νέοι αλλά και πιο μεγάλοι κάθονται με δυσκολία μιας και οι παρουσίες των αδέσποτων μεγαλώνουν. Κυνηγούν πολίτες, τους επιτίθονται κάποιες φορές και γαυγίζουν για ώρες ασταμάτητα….

Κάποια στιγμή πρέπει κάτι να γίνει. . . κάτι σοβαρό και ουσιαστικό. . . δε νομίζεται εσείς οι υπεύθυνοι;