Αγρινίο: Επανήλθε στη ζωή μετά από 45 ημέρες

Κλινικά νεκρός στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Αγρινίου επανήλθε στη ζωή μετά από 45 ημέρες!! Έκκληση για βοήθεια.

entatiki Ένας νεαρός (30 ετών), με καταγωγή από Κυπάρισσο του Αγρινίου, επανήλθε μετά από 45 μέρες καταστολής στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Αγρινίου και συνεχιζει να νοσηλεύεται μέχρι σήμερα. Η κατάστασή του πριν από αρκετές μέρες κρίθηκε μη αναστρέψιμη από τους γιατρούς, αφού διαγνώσθηκε κλινικά νεκρός.

Ο Θεός όμως είχε άλλα σχέδια γι αυτόν, διαψεύδοντας γιατρούς και επιστημονικές εξετάσεις. Ως εκ θαύματος τον επανέφερε κυριολεκτικά στη ζωή δίνοντάς του ακόμα μια ευκαιρία… και αφού ο Θεός έδειξε τέτοια μεγαλοψυχία μπορούμε κ εμείς να προσφέρουμε την ελάχιστη οικονομική ενίσχυση ώστε να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του.
Πέρα από το ποσό που μπορεί να διαθέσει ο Σύλλογος ζητάμε  και τη δική σας βοήθεια ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε μια ανάσα στους γονείς του, καλύπτοντας ένα μέρος των ιατροφαρμακευτικών εξόδων και των αμέτρητων φυσικοθεραπειών που χρειάζεται από εδώ και πέρα, αφού ο νεαρός λόγω ανεργίας, είναι ανασφάλιστος.
Αριθμός Λογαριασμού Τραπέζης για όποιον θέλει να βοηθήσει: 303/296219-54   Εθνική ΤράπεζαςΓια περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Σύλλογο στο τηλ 6984758582
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κυπαρίσσου
agriniotimes.gr
Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.