Αγρίνιο: «Όταν η παιδεία μας για την καθαριότητα δεν βρίσκει κάδο για να μπει» (φωτό)

Μόνο ντροπή νιώθουμε κάθε φορά που περνάμε από την οδό Παπαϊωάννου λίγο πριν την διασταύρωση με την οδό Δαγκλή στην πόλη του Αγρινίου.

Ο λόγος για ένα μικρό ιδιωτικό οικόπεδο που δεν έχει κάποιο κτίσμα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες αλλά δεν του λείπει όμως κάθε λογής άλλο περιεχόμενο . . . και γι αυτό φροντίζουμε καθημερινά οι πολίτες αυτής της πόλης.

Σίγουρα το σημείο το έχουμε δεί όλοι ή αν όχι σας το γνωστοποιούμε τώρα εμείς, για να δούμε όλοι μαζί την παιδεία και την ευαισθησία που διαθέτουμε για την καθαριότητα και την πρόοδο αυτής της πόλης.

Δεν μας φταίνε πάντα οι άλλοι. . . ούτε μόνο οι αρμόδιοι.

Ποιοι τοποθέτησαν όλο αυτό το σκουπιδαριό στο κέντρο της πόλης;

Ποιοι περνούν καθημερινά από εκεί ή εργάζονται στο γύρω περιβάλλον; Φυσικά και κάποιοι από εμάς.

Ποιοι από εμάς πήραμε έναν από τους αρμόδιους να τους ενημερώσουμε για την κατάσταση στο σημείο ή και σε άλλα που θα δείτε παρακάτω;

Δεν μας τιμά πραγματικά να έχουμε τέτοια σημεία στην πόλη μας τα οποία τα δημιουργούμε μόνοι μας και τους βάζουμε και ταμπέλες όπως και στο συγκεκριμένο!!!

Κάδοι υπάρχουν, δεν σημαίνει πως κάθε οικόπεδο που δεν είναι κτισμένο θα πρέπει να γίνεται ένας μικρός-μεγάλος σκουπιδότοπος.

Όπως επίσης όταν κόβουμε τα κλαδιά από τα δέντρα μας ή καθαρίζουμε το οικόπεδό μας(φωτό από οδό Μεσολογγίου) καλό τα ήταν να επικοινωνούμε με τον αρμόδιο τομέα του Δήμου και να τους ενημερώνουμε-ζητάμε να καθαριστεί ο χώρος που τα έχουμε συγκεντρώσει.

Μόνα τους δεν πρόκειται να πάνε πουθενά, παρά μόνο προβλήματα και βρωμιά μπορούν να προκαλέσουν δίπλα στους κάδους.

Ας βρει επιτέλους η παιδεία μας για την καθαριότητα, τους κάδους που τις πιο πολλές φορές είναι δίπλα μας!!!