Αγρίνιο: Το αδιαχώρητο σήμερα σε ΔΕΥΑΑ & ΔΕΗ με τους πολίτες να αγανακτούν για να πληρώσουν

Το «φιδάκι» και «το που είναι η θέση μου», «έπαιζαν» σήμερα από νωρίς το πρωί οι καταναλωτές που βρέθηκαν σε ΔΕΥΑΑ και ΔΕΗ για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, με υψηλές θερμοκρασίες.

2

Όπως βλέπετε και στις εικόνες που ακολουθούν κυριολεκτικά επικράτησε το αδιαχώρητο στην ΔΕΥΑ Αγρινίου από νωρίς το πρωί. Όπως ήταν φυσικό οι καταναλωτές αγανακτούσαν στην εικόνα της ουράς μόλις έφταναν έξω από το κτήριο και ακόμη περισσότερο μόλις αντίκριζαν την λειτουργία του ενός ταμείου. 

6Αυτό το σκηνικό κράτησε σχεδόν μια ώρα με κάποιον υπάλληλο να προσπαθεί να βάλει μέσα στο κτήριο όσους περισσότερους καταναλωτές μπορούσε ώστε να μην εκτίθενται στον ήλιο. Από την άλλη η μία υπάλληλος που εξυπηρετούσε στο ταμείο στην κυριολεξία η γυναίκα είχε πάρει φωτιά στα χέρια της κοιτώντας την ουρά που όλο και μεγάλωνε.

Αυτή η κατάσταση κράτησε όπως προείπαμε σχεδόν μια ώρα και αφού ακούστηκαν κάποια «Γαλλικά» από τους πολίτες κατά τις 10:20 το πρωί, άνοιξε και το δεύτερο ταμείο κάτι που έκανε όλους να ανακουφιστούν και να ολοκληρώσουν πλέον σε νορμάλ ρυθμούς τις πληρωμές τους.

10

Φεύγοντας από την ΔΕΥΑΑ αντικρίσαμε την ίδια κατάσταση και στην ΔΕΗ η οποία κράτησε πολύ περισσότερο. Η ουρά όσων πήγαν για να πληρώσουν έφτανε μέχρι την εξωτερική είσοδο.

Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε πως υπήρχαν και στις δύο υπηρεσίες και οι «κουτοπόνηροι» που έχαναν ξαφνικά τη σειρά τους και βρίσκονταν ως δια μαγείας αρκετά πιο μπροστά δημιουργώντας μεγαλύτερη αγανάκτηση και αντίδραση από τους υπόλοιπους.

Υπομονή λοιπόν σε όλους μας, μιας και είναι ο μήνας των αδειών ο Αύγουστος αλλά και των πληρωμών . . .

1 2 3 4 5 6 7 8 9