Αγρίνιο: Πολίτης παρκάρισε αυτοκίνητο στην Καρπενησίου και βρήκε απειλητικό σημείωμα(φωτό)

Ένα περιστατικό σημειώθηκε χθες Κυριακή, με προειδοποιητικό-απειλητικό σημείωμα που βρήκε πολίτης του Αγρινίου στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του εκεί που το είχε παρκάρει. 

Ο πολίτης είχε παρκάρει επί της Καρπενησίου(ψηλά) από το πρωί της Κυριακής και άφησε το αυτοκίνητό του σε σημείο που δεν έκλεινε κάποια είσοδο καταστήματος(αν και ήταν κλειστά) ή κάποιου πάρκινγκ.

Όταν αργά το απόγευμα πήγε στο σημείο ο άνθρωπος να πάρει το αυτοκίνητό του βρήκε το παρακάτω σημείωμα που βλέπετε στην φωτό το οποίο έγραφε και στο τέλος το μικρό όνομα αυτού που το έγραψε.

«Αν το ξαναφήσεις εδώ δεν θα το ξαναβρείς (και από κάτω το μικρό του όνομα)».

Ο καταγγέλων πολίτης του περιστατικό σε εμάς, μας τόνισε πως δεν είχε τοποθετήσει κάπου το αυτοκίνητό του που να δημιουργεί πρόβλημα και φυσικά σοκαρίστηκε από την αντίδραση του όποιου έκανε αυτή την κίνηση.

«Δηλαδή», μας είπε ο πολίτης, «δεν έχω το δικαίωμα αύριο να πάω εκεί και να παρκάρω ξανά το αυτοκίνητό μου; Θα έχω στο μυαλό μου την πιθανότητα πως κάποιος που δεν ξέρω με απειλεί πως δεν θα ξαναβρώ το όχημά μου αν το αφήσω κάποια στιγμή εκεί; Με πιο δικαίωμα και πια δικαιολογία;

Είναι από αυτά που δεν μπορούμε πραγματικά και εμείς να εξηγήσουμε αλλά ελπίζουμε πως έγινε το συμβάν με λίγο παραπάνω ζήλο από την πλευρά του υπογράφοντως του σημειώματος.

Όλοι μας αντιμετωπίζουμε πιέσεις γενικά με την υπάρχουσα κατάσταση αλλά η απειλές δεν ωφέλησαν ποτέ κανέναν.