Αγρίνιο: Πλημμυρισμένα πεζοδρόμια-φανάρια εκτός λειτουργίας-15 κοπές δέντρων και μια άντληση υδάτων τα χθεσινά περιστατικά της Π.Υ. Αγρινίου από το μπουρίνι

Λίγο πριν μας αποχαιρετίσει ο Αύγουστος και συνολικά το Καλοκαίρι ημερολογιακά, οι ξαφνικές μπόρες συνεχίζουν να δίνουν το παρόν τους. Μια προειδοποίηση πως ο Χειμώνας είναι μπροστά και μάλλον φέτος θα είναι και δυνατός!

Χθες στο Αγρίνιο λίγο μετά τις 16:30 ξέσπασε δυνατό μπουρίνι με σφοδρή βροχόπτωση, θυελλώδεις ανέμους και σε κάποια σημεία είχαμε και χαλαζόπτωση.

Πλημμύρισαν πεζοδρόμια και κοινόχρηστοι χώροι και έγιναν ένα με τους δρόμους, από τους δυνατούς ανέμους έπεσαν δένδρα και δημιούργησαν προβλήματα αλλά και ζημιές σε οχήματα, έφυγαν τσίγκοι και βρέθηκαν σε χωράφια γειτονικά, φανάρια σταμάτησαν να λειτουργούν σε κομβικά σημεία της Εθνικής Οδού σε κάποιες εισόδους της πόλης του Αγρινίου.

Το agrinioreport.com μετά από επικοινωνία που είχε με τον Διοικητή της Π.Υ. Αγρινίου Ευστράτιο Πετράκη αναφέρει την καταγραφή 16 συνολικά περιστατικών επέμβασης της Π.Υ. Αγρινίου με 15 από αυτά να αφορούν κοπές δέντρων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγρινίου και μία άντλησης υδάτων από οικία στην Καμαρούλα.

Καλό θα ήταν πριν ακόμη μπει το Φθινόπωρο, να γίνουν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες με καθαρισμό φρεατίων, ρεμάτων, ποταμών, ακόμη και σκάψιμο-βάθυνση των πλαϊνών των δρόμων εντός πόλης σε οδούς που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την πρώτη μπόρα, μιας και τα πεζοδρόμια ή είναι στο ίδιο επίπεδο με το οδόστρωμα ή παρακάτω.

Ας μεριμνήσουν οι αρμόδιοι να μην πλημμυρίσουμε και φέτος.

 

 

 

 

Please follow and like us: