Αγρίνιο: «Πεζοδρόμιο» γίνεται ο πεζόδρομος Χαρ.Τρικούπη κάθε πρωί 7-8

Το κέντρο της πόλης και τον πιο κεντρικό πεζόδρομο έχουν επιλέξει εδώ και αρκετό καιρό νεαρές μελαμψές γυναίκες και όχι μόνο, για να μπορούν να πλησιάζουν ηλικιωμένους και να . . . φεύγουν συντροφιά!!!

1

Σύμφωνα με πληροφορίες πολιτών και αναγνωστών που επικοινώνησαν με το agrinioreport.com ,αλλά και καταστηματαρχών της περιοχής καθημερινά και κυρίως από τις 7 έως τις 8 το πρωί νεαρές μελαμψές γυναίκες, πλησιάζουν κυρίως ηλικιωμένους και με ποσά προσφοράς από 5-15 ευρώ φεύγουν . . . μαζί τους.

2

Η εικόνα αυτή γίνεται πιο έντονη κυρίως τις ημέρες της καταβολής των συντάξεων.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρία πολίτη στο agrinioreport.com, που συνέβη μπροστά του, η μία μάλιστα ήταν και έγκυος η οποία περίμενε καπνίζοντας τον ηλικιωμένο άνδρα να βγει από ένα κατάστημα, αφού πρώτα τον πλησίασε την ώρα που μπήκε και του έδωσε . . . την προσφορά της. Βγαίνοντας ο άνδρας αφού τα είπαν λιγάκι έφυγε μαζί με την γυναίκα.

«Αν γινόταν μόνο μια δυο φορές θα λέγαμε πως είναι κάτι τυχαίο ή συμπτωματικό, δυστυχώς το παρακολουθήσαμε και είναι διαπιστωμένο πλέον. Η «πιάτσα» ξεκινά από την μικρή πλατεία πίσω από την οδό Μπαϊμπά όπως όλοι το ξέρουμε, αλλά τους πήραν χαμπάρι εκεί και τώρα όλο αυτό γίνεται στον πεζόδρομο κάθε πρωί και με ωράριο. Ντροπή για όλους μας. Ερχόμαστε να ανοίξουμε τα μαγαζιά μας και ντρεπόμαστε, κυκλοφορούμε για να κάνουμε τις δουλειές μας νωρίς λόγο υψηλών θερμοκρασιών και βλέπουμε αυτή την κατάσταση» μας τόνισαν αηδιασμένοι πολίτες και καταστηματάρχες.

Δυστυχώς όμως οι προτάσεις «συντροφιάς» με αμοιβή δεν γίνονται μόνο στους ηλικιωμένους αλλά και σε νεαρούς έως πολύ νεαρούς το τελευταίο διάστημα όπως πληροφορηθήκαμε . . . . !!!

Κάπως έτσι έχουμε και τα πολύ συχνά μάλιστα, τα κρούσματα αφαίρεσης χρηματικών ποσών από ηλικιωμένους με την πολύ αποδοτική όπως φαίνεται μέθοδο της απασχόλησης που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή!!!

Καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι να λάβουν τα μέτρα τους, όχι για να συμμορφώσουν τους «απελπισμένους για συντροφιά» αλλά για να απομακρύνουν αυτά τα φαινόμενα από το κέντρο της πόλης, που λίγο πολύ είναι γνωστά σε όλους μας και δεν φανταζόμαστε να σας εξέπληξε το σημερινό κείμενο ούτε σας το γνωστοποιήσαμε εμείς. !!!