-->

Αγρίνιο: Παράσυρση 12χρονης από Ι.Χ. με εγκατάλειψη-Στο Καραμανδάνειο με σοβαρό τραυματισμό-Η Αστυνομία αναζητά τον υπαίτιο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με παράσυρση 12χρονης και εγκατάλειψη αυτής από Ι.Χ. αυτοκίνητο τύπου τζιπ, σημειώθηκε σήμερα στις 17:40 περίπου, στο σημείο όπου βρίσκεται η Μεταλλοπλαστική στην διασταύρωση προς Καμαρούλα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agrinioreport.com, Ι.Χ. αυτοκίνητο τύπου τζιπ χτύπησε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες μια 12χρονη. Αρχικά ο οδηγός σύμφωνα με τα λεγόμενα της 12χρονης, της φώναξε να μείνει στο σημείο και θα γυρίσει αλλά αυτό δεν συνέβη όπως αποδείχθηκε. Ο οδηγός με το Ι.Χ. κατευθύνθηκαν προς Καμαρούλα.

Ο φύλακας της Μεταλλοπλαστικής κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει πήγε κοντά στο σημείο του τροχαίου και μόλις αντιλήφθηκε το τι συνέβη άμεσα κάλεσε το 166.

Η 12χρονη με την συνοδεία της μητέρας της μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο της Πάτρας με σοβαρό τραύμα στο δεξί πόδι και αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

 Η Αστυνομία αναζητά από την πρώτη στιγμή τον οδηγό και το εμπλεκόμενο όχημα και αναζητά το οποιοδήποτε στοιχείο παίρνοντας ακόμη και υλικό από κάμερες σημείων κατά μήκος του δρόμου προς την Καμαρούλα.
Please follow and like us: