Αγρίνιο: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσφορά ζωής για τους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη(φωτό-βίντεο)

Συγκινητική η προσέλευση των κατοίκων του Αγρινίου στην εθελοντική αιμοδοσία σήμερα δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους στους τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη.

Το αδιαχώρητο στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου και κυρίως από νέα άτομα, κάτι που προκάλεσε σε όλους απίστευτη συγκίνηση, νέοι πολίτες που πρόσφεραν το αίμα τους για να σωθούν ζωές.

Παρόν και πραγματικά συγκινημένος ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου κος Μιχαήλ Σερασκέρης ο οποίος τόνισε στο agrinioreport.com πως για πρώτη φορά αντιμετωπίζει τέτοια προσέλευση κόσμου για προσφορά αιμοδοσίας.

Το Νοσοκομείο Αγρινίου διοργάνωσε από χθες 1η Μαρτίου έκτακτη αιμοδοσία στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου από τις 17:00 έως τις 21:00 και σήμερα 2 Μαρτίου 2023 στο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ τις ώρες 16:30-21:00.

Εμείς αυτό που έχουμε να επισημάνουμε, και μετά από συνομιλία με νέους που περίμεναν στην σειρά υπομονετικά για να προσφέρουν ζωή στους συνανθρώπους τους, είναι πως αυτή είναι η ελπίδα και το μέλλον μας. Και όσο και αν το βλέπουμε δυσοίωνο σήμερα αυτό το μέλλον, καταλάβαμε μέσα από αυτή την τραγωδία πως υπάρχει ελπίδα στην νέα γενιά και εμείς τους ευχαριστούμε !!